02 October 2007

Tildaer :)

Dette er min jule Tilda. Egentlig så bor hun på loftet hele året bortsett fra desember da det er jul i huset. Men siden jeg nå er i det røde og hvite hjørnet tenkte jeg at hun kanskje kunne være fremme. Det er jo kjekt å få glede av henne mer enn en måned i året. Så nå er hun vel plassert på kjøkkenet. Her er mine to Tildaer i sammen. Som dere ser er jule Tilda mye større en hage Tilda, men de er kjekke på hver sin måte. Hage Tilda er nok en mye mer elegant dame synes jeg. Jule Tilda er mer "gosselig". Kanskje jeg må prøve å lage en søster til dem. Men om hun blir liten eller stor hvet jeg ikke. Det er ikke jeg som har laget disse to, de er kjøpt av to forskjellige "leverandører". :)
Ellers får jeg si som alltid: Tusen takk alle dere der ute som legger igjen hilsen på bloggen min, fortsett med det. I like it :)
Ha en fin uke i det flotte høstværet.

13 comments:

Kreoline said...

Du og du så koselige Tildaer, likte de godt begge to. Har aldri laget Tilda, er liksom ikke min greie det der, men har alltid synes de er koselige. For mange år siden gikk det i "mus", laget en haug av de med klær på, mor og far og barn, ble en del julegaver det ja. Min mor har de fremdeles fremme, de begynner å se litt gamle og slitne ut. Ha en fin uke T., kos deg og takk for mail, vi mailes og blogges og snakkes når den tid kommer. Klem fra Mona.

moderncountry said...

Hihi, så nydelige de er! Begge har sin sjarm,den ene som du sier mer elegant og Jule Tilda var ei skikkelig røff dame :) Hun får det nok koselig til Jul med pepperkaker og deilig julsnaps, ikke sant? hihi..Nydelige farger :)
Aina

Mor Grethe said...

Nå har til og med jeg sydd en Tilda engel. Det er den jeg er ferdig med, skal legge ut et innlegg i kveld kanskje...eller i morgen. Tilda-dukkene er så fine. Men jeg fikk et problem når jeg ble ferdig, jeg vet ikke hvor den skal plassseres, synes liksom ikke den passer inn. Så min engel blir nok en jule-engel, som får bo på loftet resten av året. Fine var de iallefall din engler.

Käranån said...

Det är självklart att din fina Tilda-ängel ska var framme fast du tycker den är "julig", den är jättefin o det är "hage-ängeln" oxå!! Du gör mycket fina saker!!

Emmeline said...

Så koselige de var begge to, den ene litt staselig den andre litt lubben og god! Må jo si at juletilda var en fantastisk favoritt hos meg...Jeg har nok ikke sett akkurat denne damen før, nydelige stoffer og stilig look syns jeg. Den juletildaen som er ny av året og som kan kjøpes hos Panduro er så tynn og skranten stakkars, ser ikke ut som om hun har fått for mange pepperkaker!
Da liker jeg bedre denne damen din!
Bra at du har tatt henne frem nå, denne damen må nytes lenger enn bare i desember måned! Gleder meg til å se søsteren;) Ha en fin kveld.

Timotei said...

Å, så fine Tildaer, begge to! Den ene litt sånn rund og godslig og den andre langbent og elegant. Jeg har flere av Tilda-bøkene, men har nok sydd mest hjerter hittil. Jeg har sydd en eneste Tilda-dukke. Synes det var mye prikkel og tok litt tid å lage ja...Har stor respekt for de som tryller fram den ene Tildaen etter den andre...

Flower Power said...

Nydelig juleengel! Tildaene formerer seg jammen fort her inne i bloggeverden.....må jo nesten prøve meg jeg også kanskje?:)
Er egentlig bare inne for å ønske deg en god helg:))

elin1976 said...

Nydelig vennen nydelig. Jeg begynner nå for fult og kjøpe in julestoff og denne gir meg virkelig inspirasjon.:O)

EVA AGNES said...

Henne ska du absolut ha framme--rödvita Tilda. Rött året om. Inte bara till jul.
Kramar Eva Agnes

Simone said...

Oh, this are very lovely things and a nice house.
kind of regards
simone

Mia said...

Herlige Tildaer, både til hage og til jul! Klart du må lage en søster til dem begge... (sier jeg, som ikke har prøvd meg på Tilda-søm i det hele tatt...) Herlige er de, ihvertfall, og jeg gleder meg til Tildas Julehus-bok kommer ut nå i oktober, kanskje jeg også kaster meg på Tilda-bølgen da...

Lovise said...

Nydelige Tildaer. For ille å la dem bo på loftet hele året......

Karna said...

Kjempe skjønn Tilda dukke, klart den må få komme frem utenom julesesongen også....=0)