24 October 2007

Travle tider men tid til litt kos :)

Kveldsstemning fra mitt lille hi :) Denne hverdagsengelen er laget i keramikk og er en av mine favoritter. Enkel og fin.

Har alltid hatt en drøm om å kunne spille gitar. Så siden jeg har det så travelt fra før, og ikke får tiden til å strekke til, har jeg altså begynt på gitarskole. Det er kjempekjekt :)
Men det krevet jo litt øving, så for øyeblikket pendler jeg mellom symaskin og gitar foruten alt annet som hører med i en travel hverdag. Har etterhvert fått litt tykkere hud på fingertuppene, så nå kan jeg øve en stund uten at det gjør vondt :) Nå skal jeg kose meg med en kopp te før jeg kryper under dynen.

Tusen takk for alle koselige kommentarer dere legger igjen. Ha en fin uke :)

5 comments:

Emmeline said...

Lykke til med gitarkurset. Jeg prøvde faktisk det samme for noen år siden, men du vet--det ble ikke noe særlig sving på sakene! Jeg spiller jo piano så da ble det ikke så lett å motivere seg for å øve.. Håper du får det til, med mye øving så er du der. Skjønne og stemningsfulle bilder. Likte veldig godt den lille lykten som sto ved siden av engelen. Nesten som en liten lys iglo!! Veldig søt!
Ha en fin kveld:0)

Milly said...

Aldri for sent å lære noe nytt, vet du, det er viktig å huske på!
Stemningsfulle bilder har du tid til å legge ut også. Kos deg!

Hulda said...

Nydelig kopp, og helt skjønn lyslykt, en slik har jeg ikke sett før. Veldig flott var den! Lykke til med gitaren!

Mor Grethe said...

Jeg kan: A, E, G, D. Disse kan en spille masse sanger med... iallefall barnesanger, og barn er lette å imponere. Når det gjelder gitar, så er ikke jeg ivrig. Speider'n har begynt på el-gitar på kulturskolen denne høsten, og kjæresten er i en slags førtiårs-krise med masse el-gitar-spilling på loftet. Puh... samtidig at sjefen har begynt i korpset og spiller sax... puh igjen... da er det nok lyd her i huset for tiden. *smil* Men det gøy å lære noe nytt da, spesielt når en har ønsket det lenge. Med de fine bildene du viser, ser jeg at litt gitarklimpring kan være såååå koselig, stemningfult. Jeg ønsker deg lykke til, det er jo gøy å lære noe når en motivert. Ha en fin kommende uke.

laura said...

Den engelen var virkelig nydelig. Utrolig flott.