20 December 2007

Julekonkuranse :)

Hei på dere. Tenkte å utfordre dere litt her på bloggen før jul- jeg har nemlig tenkt at dere skal gjette hva som er inni presangen under her. Dersom noen klarer å gjette hva det er vil det vanke en liten premie fra meg. Dersom ingen klarer å gjette hva det er vil jeg trekke ut en heldig vinner blandt de som tipper.
Ellers er det travelt i disse førjulstider. Og gjett hva; jeg har fått meg to stk Ektorp 3 setere i hus. Jippi! Så nå har vi ikke mindre en 4 sofaer, 2 stoler og 2 puffer i stua vår som er ca 30 kvadrat. Hmmm, litt trangt, men det er kun midlertidig. De gamle sofaene skal på hytta. Og den håper vi er ferdig i løpet av januar....

Har forresten startet en ny tradisjon i syforeningen vår. Vi har byttet julekaker. Så nå har jeg maaaange forskjellige sorter. Det er å anbefale. Kjempekjekt :)

Tusen takk til dere som legger igjen kommentar. Skal legge inn et nytt innlegg i løpet av helgen hvor jeg vil ønske dere en god jul. Ha det fint så lenge.

20 comments:

Mia said...

Du og du, det var da ikke lett å gjette hva som gjemmer seg under den vakre innpakkningen. Og så jeg da, som tenkte å være lur, siden jeg synes å kjenne igjen bildet fra et av dine tidligere innlegg. Men den gang ei, ikke noen tips om inneholdet der heller. Vel, jeg får vel bare gjette på et eller annet arrangement med kubbelys og noe slikt (med tanke på fasongen i pakken, altså... eller så kunne det vært en flaske også, men jeg tror ikke de pakker flaskene så pent inn på Vinmonopolet!) Uansett, grattis med nye sofaer, og kos deg med dem alle...

Timotei said...

Så spennende! Jeg tror det er en lykt. Ser ut sånn på fasongen...
Gratulerer med nye sofaer også!

Tone said...

Ho ho ho. Jeg er enig med forrige innlegg. Dette er en lykt som kan stå ute eller inne. Kanskje hvitmalt der det ikke er glass? Og helt sikkert med god plass til kubbelyset. Perfekt på hytta! God jul til hele familien! :–)

Lena said...

Hei:) Ser absolutt ut som det kan være en lyslykt inni den pakken din...så spennende da, får nesten lyst til å knipe og riste litt på den:)

Anne-Berit said...

Kanskje det er en sånn snømann med hatt...

Donna D said...

Hei

så artig:) Hmm, jeg gjetter et stort glass med lokk til oppbevaring?

Grattis med sofaene!

Ønsker deg ei kjempefin jul

Bim said...

Ser mest ut som om du har en lykta för större ljus där, hm... Inomhus eller utomhus... Känns väldigt enformigt, men det känns som om du gillar det ;) För inte lär det vara en snögubbe eller "typ-tilda-ängel" om man säger så... hm, klurigt ;)
Må så gott... värmländskan... Kramis, Bim som nog tror att det inte spelar så stor roll vad det är - det är tanken och läckert inslaget paket som gäller ;)

Bims Portal!/Sjöbackas blogg

EVA AGNES said...

God Jul till dig Tilonino!
Jag önskar dig allt gott och i paketet tror jag att det finns en Tilda eller en snögubbe. Fast å andra sidan gör du ju sådana själv. Så varför köpa...
Julkramar Eva Agnes

EVA AGNES said...

Eller,, nu vet jag Tilonino, det är en ängel förstås. En kerub i sten eller gips.
Kramar igen
EA

Sanna said...

Hei ! Helt klart en sølvblank lykt (firkantet) til kubbelys i den pakken der....!! Jeg har sagt det i en kommentar før at jeg er VELDIG spent på hva som er i den pakken der - så det er best du gir oss svaret så fort den er pakket opp.....hi, hi ! God Jul ønsker jeg deg i alle fall ! jeg skal følge spent med på avsløringen ;o)

Timotei said...

Hei igjen!
Stikker bare innom for å ønske deg en riktig GOD JUL! Gleder meg til å følge med på bloggen din neste år også!

Anita said...

Jeg tror også det er en lyslyk, men det er kanskje litt for enkelt!

Vil iallefall ønske deg og dine en riktig GOD JUL!

Klem Anita

Karna said...

Vil tro det er en Tilda som er pakket inn?

Ønsker deg og dine en Riktig God Jul!!

Käranån said...

Så svårt att gissa, men jag tror det är en ängel!
Jag vill önska dig o din familj en riktigt GOD JUL!!

Kreoline said...

Hei T, pakken så spennende ut, hm, lurer fælt, kanskje det er en siffonflaske, ikke vet jeg, vanskelig. Er nå innom for å ønske deg en riktig god jul, kos deg med dine og slapp av. Håper du er ferdig så du også kan senke skuldrene. Klem fra Mona.

Metteflette said...

God jul til deg og dine! Tror det er en Tilda jeg også! Juleklem fra Mette

posidriv said...

Eg tippar Tilda-dukke. :)

Ynskjer deg ei god jul!

den gode feen said...

Eg tippar lykt i sink forma som eit hus. Ha ei fortsatt god jul :)

Nostalgia said...

Lyslykt, garantert:) Metall(sinkfarget) eller hvit med fine dekorasjoner det kan lyse gjennom...;) eller noe...

Fortsatt god romjul!

Jeg linket til deg, håper det er ok?

LivetHosOssTre said...

Jag tror att det finns någon sorts docka/nalle i paketet:) Säkert handgjord!

Krama från mig:)

//Angelica