12 August 2009

En hyttesommer er forbi

Vi har hatt noen deilige uker på hytta. Litt har vi fått gjort også. Her er matten som jeg har strikket ferdig. Ligger foran døra på kjøkkenet.Frokosten er nesten klar :)
Her er litt av blomstene som enda er fine etter en del regnvær de siste ukene.

Ute har vi fått murt opp en mur langs kanten. Vi har fått fylt på grus og nå mangler bare et slags stakitt gjerde. Men det kommer etterhvert.

Gresset som vi sådde har vokst seg til også. Litt humpet, men det skal ikke være en praktplen.

Foran her har det lagt en haug med singel i påvente av muren. Haugen er nå borte og her er klart for ta i bruk til uteplass.Bak her ses terassen som vi bygget i fjord.Slik ser det ut nå etter at muren er kommet opp. På bildet litt under her kan dere se forskjellen.Takker for alle koselige kommentarer og ønsker dere en fin ukeslutt.
5 comments:

Gita said...

Vad härlig er stuga ser ut. Ljus och fräsch, mina älskligsfärger ser jag. Vitt och blått och en aning rött. Gillar de prickiga duken! Och mattan, stickad! Ser ut att vara en tung stickning, men mycket fin.

BROCANTE said...

Forstår godt at det har vært en fin sommer for dere på dette stedet. Sommeren er ikke helt over enda da....

Kreoline said...

Hei på deg, lenge siden sist nå. Nydelige bilder fra hytten, ser så koselig ut, misunner deg at du ikke har så lang vei dit. Her er også sommerferien slutt nå, har et par dager fri til, så er det jobb og stress, men sånn er det. Ha ei flotte uga, kos deg, klem fra Mona.

BeBe`s blogg said...

Tusen hjertelig takk for den fine premien, mappen og klemmepungen ble godt mottatt,(innlegg hos meg)!:)

BROCANTE said...

Hei du! Strikkene til syltetøyglassene kjøpte jeg på Jernia - har også sett på Hadeland Glassverk's fabrikkutsalg/sesongutsalg - kan godt tenke meg Glassmagasinet også har.