22 August 2009

Litt søm og litt blomster

Denne helgen har været ikke vist seg fra sin beste side. Men hva gjør vel det. Jeg har funnet frem noe av stoffsamligen min og symaskinen. Dette nettet ble til og er gjennbruk at gamle jeans. Lappene er 6inch blokker som er sydd sammen. Sømmene er sydd litt skeive men de skal være slik.
Dette er "pletter i luften", denne planten har stått ute i hele vinter og var da ganske pusjen. Men når våren kom kom også bittesmå grønne blader. Nå har den blitt frodig og flott. Veldig krafig også. Så har dere en slik som ikke er helt på topp inn lengre, sett den ut og neste år er den kjempefin igjen.

Blomkarse er kjekk å ha. Den vokser lenge utover høsten. Ellers er her mynte og den er blitt skikkelig frodig.


Tidligere i sommer fant jeg denne kabeltrommelen som jeg har beiset svart lik hytta. Dette bordet har blitt flittig brukt i sommer. Satte bare parasollen i hullet i midten. Veldig praktisk.
3 comments:

Kreoline said...

Hei T., så koselig å se innlegg hos deg igjen. Nydelig nett, har også tatt frem symaskinen i dr...været, er så møkka lei, da er det best å sitte bortgjemt og vekkglemt å glemme hele været. Kjekt med trommelen, rett over oss ved jernbanen ligger de og slenger. Har sett på de, men det må tenkes på. Joda, vi må treffes til kaffe og kake og litt koselig prat, jeg tror du ha min mailadr. så bare si fra når det passer for deg, hadde vært så koselig. Ha en fortsatt fin helg T., kos deg, klem fra Mona.

Hulda said...

Så flott veske du har sydd. Ja, nå frister det å sette seg på arbeidsrommet igjen. :) Jeg er begynt så smått med noen kort. Men, symaskina må kommer snart i gang hos meg også.

Har beundret hytta deres, så nydelig den er, likte de store vinduene. Virkelig flott! Fint uteområde også.

Hilde Heimdal said...

wow så tøff veske du har sydd !! :)