25 February 2007

På an igjen!

Så er vinterferien over for denne gang. Bildene her er fra Voss. Vi har hatt en flott uke med mye uteaktiviteter. Har vært i bakkene og rent hver dag bortsett fra onsdagen da vi hadde en liten tur til akvariet i Bergen.
Det var flotte forhold i bakkene på Voss. Litt kaldt og vind noen av dagene men stort sett flott vær. Det finnes jo ikke dårlig vær bare dårlige klær sies det..
Tok med meg endel stoffer i blått/hvitt og papirmaler/sekskanter og har så smått begynt på et nytt prosjekt. Dette skal bli en duk/teppe tror jeg. Men det er langt frem.. Men kjekt er det iallefall. Jeg syr "blomster" som jeg så igjen syr sammen. Det er ganske greit å ta med på tur da det ikke tar så stor plass.
Her har jeg såvidt begynt å sy sammen "blomstene" i en lang remse.


Dette er mitt andre prosjekt som jeg holder på med, men det er for stort til å ta med rundt forbi. Inspirasjoenen til denne duken er fra Mias landliv. Hun har sydd flere nydelige tepper/duker i denne teknikken.

8 comments:

Milly said...

Fantastiske vinterbilder. Og så nydelig du syr lappene sammen, det ser virkelig imponerende ut med den sekskant-teknikken.

Mia said...

For noen nydelige bilder fra vinterferien din! Og så fint det blir med sekskantene dine da. Du har jo fått sydd masse! Jeg har også lyst til å sy sekskanter i blått og hvitt - av kjøkkenhåndklær (hva ellers...) og diverse hvite linstoffer. Men jeg må også prøve å bli ferdig med de påbegynte prosjektene mine. I tillegg har jeg fått ny bestilling - teppe i hvitt og offwhite. Jeg er gjerne med på å bytte hjerter hvis du har lyst, det kunne vært koselig det...

Minne said...

Vilka fina vinterbilder du visar. Jag åker inte skidor och är inte så förtjust i snö. Men jag tittar gärna på så här fina bilder. Trevlig blogg!

Karna said...

Blir så imponert av disse fine dukene dere syr...fantastisk fint! Håper vi får se det ferdige resultatet selv om det er en stund siden....

Snakket med en venninne som bor på Voss i går, og hun kunne fortelle at det nesten var for mye snø i bakkene, er jo bra at den kom i rett tid iallefall...

Marit i Stavern. said...

Hei.
Lekre sekskanter både i rosa og blått. Har sendt deg en mail privat.

claire said...

I discover your blog and as your patchwork, I can say to you as I like much!!

Sol said...

Utrolig flott. Det er imponerende synes jeg,for jeg vet jo hvor mye arbeid dette er.Nydelige farger som du setter sammen.
Herlige blder fra vinterferien din...skulle gjerne ha vært der og tatt noen flotte vinterbilder. Ønsker deg en god helg.

moderncountry said...

For noen trollbindendes bilder ! Slike bilder har jeg ikke sett på mange år. Bodde på østlandet, og nå i Nederland, så ikke så mye snø og se da..nå er det jo nesten vår.
Teppet eller duken din kommer til å bli kjempeflott..nydelige farger..skulle ønske jeg hadde like godt talent :)