24 August 2009

Sykveld

I kveld har jeg sydd igjen. Kjempekjekt. Skulle gjerne sydd hele natta jeg, men det er ikke så lurt med tanke på at jeg skal på jobb i morgen. Når jeg først begynner å sy er jeg i gang. Tenkter stor sett ikke på annet enn at jeg vil hjem og sy igjen. Ideene kommer på løpende bånd og spesielt når jeg har lagt meg og skal sove. Så i dag skal jeg ta med meg blyant og papir, slik at jeg kan notere hva jeg har tenkt på. Ellers er det meste glemt i morgen.

6 comments:

Quiltefia said...

Innmari søte nett/vesker.... Jeg liker stilen din!! :-)

Kreoline said...

Der var du igjen, kjenner meg godt igjen, tenkte jeg skulle sy i dag, men det kom koselig besøk, syingen får vente til i morgen. Har sendt deg en mail. Kos deg på jobben i morgen. Klem.

Timotei said...

Skjønner godt hvordan du har det! Når inspirasjonen er på topp vil en jo bare sy og sy og sy. Jeg er også veldig i symodus for tiden, men hos meg er det nok mest ryggen som bestemmer tempoet. Nytter ikke å sitte for lenge av gangen. Det kan være lurt å notere ned ideer en får ja. Jeg har også en slik notisbok. Jeg noterer også ned litt etter at jeg har sydd noe, sånn som skjæremål, forandringer jeg vil gjøre neste gang osv. Veldig artig å lage mønster selv og ikke bare følge ferdige oppskrifter!
Dongeriveskene dine er sååå fine!

Synnøve Olava said...

Hei!
jeg skjønner hvordan du har det..., har det på samme måten men nå for tiden er det hekling som surrer rundt i hodet mitt...lol

digger veskene dine... :O)

Anita said...

Sååå fine nett Også så godt det så ut med soltørkede tomater! Det må testes! Ha en flott ukeslutt!

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.