18 September 2007

Velkommen inn!

Hei og velkommen inn i mitt hus. Her er dere så vidt kommet inn i mitt hus, og hvem vet, kanskje får dere bli med lengre inn en annen gang. Jeg er så glad i prikker/polkadotter at jeg dersom jeg ser noe er det vanskelig å gå forbi uten at det blir med meg hjem. Her har lille Feline også kommet med på bildet. Hun er 9 uker og kjempesøt. Skal utforske det meste når hun ikke sover......
På den ene veggen i gangen henger det litt små koselige ting.

Har ikke fått sydd så mye av de nye stoffene mine enda, men jeg tror nok at det ikke er så lenge til det blir noe. Men tiden strekker ikke til. Kan jo ikke bare gjøre alt det kjekke dessverre. Og igjen må jeg få si tusen takk til alle som legger igjen kommentar i bloggen min. Det er like kjekt med hver og en. Tusen tusen takk :) Ha en fin uke.


20 comments:

EVA AGNES said...

Hej Tilonino!
Härliga stövlar och en mycket söt kissemiss.
Prickar tycker jag också mycket om.
Men vad har hänt med de andra bilderna? Jag ser bara ett rött litet kryss......
Björns kök ska ni snart få se. Jag gör allt möjligt. Mest syr och ger idéer.
Kramar Eva Agnes

Kreoline said...

Hei på deg, så kjempekoselig i gangen din, nydelig benk med skjønn pute og herlig teppe. Lille Feline var såååå skjønn, hun må jo bare smelte alle hjerter. Jeg har nå min lille Sivert, men han har blitt så stor og rampete, helst vil han hilse og spise litt på hamsteren, så jeg må hele tiden passe på at døren til badet (hvor hamsteren foreløpig står) står igje, hvis ikke er han der med en gang. Skulle til dyrlegen med han på torsdag for kastrering, men det gikk ikke så greit. Kjøpte nytt stilig bur i kurvmateriale, satte kurven med pusen i bilen, men vips så hadde han kommet ut døren og var løs i bilen. Vi måtte bare gå hjem igjen med uforettet sak, har byttet det fine buret i et stygt bur i plast, så vi prøver igjen om 1 uke eller 2, håper det går bra da.
Kjempefine støvler, er også på jakt etter, men har ikke funnet noen som jeg liker. Hørte at det skal åpnes Ilse Jacobsen butikk i byen, får ta meg en tur der.
Ha en kjempefin uke, kos deg med pusen. Klem fra Mona.

elin1976 said...

Så fin gang du har. Jeg har også sånne støvler med prikker men mannen mener jeg kun har kjøpt dem for å ha dem på pynt!( neeeeeei det har jeg vel ikke men jeg må innrømme at de kler gangen bedre enn føttene mine he he)
Ha en fin kveld:O)

Ellen said...

Hei.
Så fin blogg du har. Koselig å se de nydelige tingene du har laget.
Takk for titten.
Hilsen Ellen.

Hulda said...

Ser fint ut i gangen hos deg, og søt liten pusekatt dere har også. :) Gleder meg til å se mer av det du syr.

Mor Grethe said...

Hei
Jeg har besøkt bloggen dine noen ganger. Jeg vil bare si at du bruker så fine og harmoniske stoffer når du syr. Jeg har så masse stoff i knallfarger, huff og huff, de er så gamle og fæle. Gangen din var koselig også, og jeg tar gjerne en titt lenger inn. Håper det er ok at jeg linker deg.

Uppe på vinden said...

Sååå mycket fint du visar på din sida!! Jag kommer hit igen! Kram!

Flower Power said...

Hei!
Her var det hyggelig å få være med inn:)) Er enig med deg i at prikker er tingen. Prikker, ruter, striper og roser, det er noe for meg:)

Benken med puter er kjempekoselig, skikkelig innbydende...og lille pusen er jo bare helt bedårende! Herlig med et lite nøste som lager litt liv.

Gleder meg til å se flere flotte bilder hos deg:)
Klem:=)

Käranån said...

HEJ!!
Du gör sååå fina saker o jag blir så inspirerad av dig. Lilla Feline är jättesöt!! Vi har vår stora klumpeduns Nasse som är bossen i huset...tror han. Dina stövlar är häftiga...
Höstkram från Käranån

EVA AGNES said...

Nu ser jag dina bilder. Det var fel på min dator häromkvällen.
Den lilla Feline är ju bara så gullig.
Tack för kommentaren hos mig.
Kramar Eva Agnes

Mia said...

Så kjempekoselig og innbydende det er i gangen din. Så lyst og lekkert, og nydelige blåfarger. Polkadots er jeg også svak for, så de støvlene dine falt bare så utrolig i smak hos meg. Det gjorde også lille Feline! Har ikke sett noe herligere...

Angående syprosjektene mine, så har jeg lyst til å prøve å sy ferdig det rose/blondeteppet jeg begynte på i januar iår... (evighetsprosjektet mitt...) Og så har jeg tenkt å sy noe i blått og hvitt (bombe...?) igjen. Vi får se... Hva med deg?

RedRobin said...

Hei, hei! Jeg liker godt den flotte gangen din ja. :o)

Du har sydd veldig masse fine ting her synes jeg. Lekkert med alt det røde!!

Ønsker deg en riktig god helg!

marmelis said...

it´s a beautiful welcome in your house!!!

Nice Greetings from Austria!

marmelis said...

I am happy to get an answer from you in my blog - thank you for your nice words to my blog ... i live near Innsbruck (Tirol) ... Zell am See is about 100km away from us.

I wish you a nice weekend!

Timotei said...

Så fint det er hos dere! Koselig med den benken med putene i blått. Fin den kurven/veska som pusekatten gjemmer seg oppi også. Må være herlig å ha en sånn liten, vilter krabat! Støvlene var stilige da!Ønsker meg veldig nye støvler. Mine gamle grønne er så kjedelige...
Takk for titten i gangen din! Inspirerende!

Anonymous said...

Hittade hit via Timotei och måste säga att du har en jättefin blog och en jättesöt kisse!

Mor Grethe said...

Hallo. Jeg har "tagget" deg. Se på siden min, men gjør som du vil.

moderncountry said...

Heisann!
Har du sett på maken altså, du er jo kjempeflink!! Ja, du har vel laget alt jeg kan se av dekor her inne. Flotte farger og nydelig design på alt! Synes det er så fint med en hatt som henger på en sånn knagg, så romantisk og landelig på en gang :) Liker prikker jeg og, har mange skjerf i både sort, blått og rødt med hvitt. Føler meg litt fransk da, hehe.. Klem, Aina

Kathrines Quilte Stue said...

Hei.
Så koselig at du kom på besøk til oss.

Vi griper fatt i utfordringene etterhvert som de kommer ;-D

Det er bare å sende oss en mail dersom det er noe du ønsker å bestille.

En sømmelig uke til deg også

simone said...

hi,
you have a very nice blog!!!!

kind of regards
simone