26 September 2007

Litt av hvert på en onsdag :)

Hei igjen! Her ser dere noen av quilteteppene mine. Har sydd det øverste selv, de andre er kjøpt. Skålen på toppen er kjøpt på en bruktbutikk. Den er fra DDR. Det finnes en del fine skåler derfra.
Her er enda et quilteteppe det går i rosa farger. Og disse skålene er også kjøpt på bruktbutikk for kr. 50,- for alle... De er også fra DDR. Ikke helt min farge dette men de var så søte at jeg ikke klarte å la vær og kjøpe dem. Hmm noen som kjenner seg igjen :) Nå har vi gått gjennom hele huset, og på mottsatt side finner vi den lille stuen utenfor kjøkkenet. Her går vi ned et trinn, og her inne er det jeg leser og bare slapper av, og ser på utsikten. Ikke så godt å se når det er mørkt ute da. Men dette rommet er så lyst og godt at selv på den tristeste dag ute, får jeg litt sommerstemning av å sitte her inne. Blir rett og slett i godt humør :)
Her er siste nytt på hyttefronten, det går sent fremover. Bygget med alle vindune er fra kjøkken/allrommet. Det andre bygget med skyvedør er fra stue de store vinduene i andre etasje er også stue. Så her er nok av plass og slappe av på. Gleder meg enormt til dette er ferdig. Men det blir nok ikke før på nyåret.
Dette bildet er tatt innenfra og ut fra kjøkken/allrommet. Her skal vi ha et stort spisebord som det kan sitte mange gjester rundt. Kjøkken/allrommet er ca 30 kvadrat så det blir nok luftig og godt. Ytterst i rommet er det himla tak og lengre inn er det ca 2,90 til taket. Liker godt mye luft. Hytta er i to etasjer, og to plan med en halv meters høydeforskjell. Helt til høyre på bildet ser dere at murgulvet er høyere. Så det blir to trappetrinn fra kjøkkenet og opp til neste stue.
Gjenntar med selv hver gang til slutt, men det er så kjekt at dere legger igjen kommentarer i bloggen min. Tusen takk til hver og en av dere. Ha en fin uke.

11 comments:

Tone said...

Hytta blir bare helt fantastisk! Gleder meg til innvielsesfesten :–)

Lovise said...

De rosa skålene var nydelige. Vi er vel lett å friste alle sammen.... Det skal ikke mye til for å gi hverdagen det lille ekstra.
God helg:)
Hilsen Ellen.

Timotei said...

Å, så mange fine lappetepper du har. Jeg synes de har så fine quilta tepper på Kid. Går bare og håper at de skal komme på salg snart...Skålene dine er jo kjempesøte! Artig når en kommer over slike funn. Så fin hytte dere holder på å sette opp!
Håper du får ei riktig fin helg!

EVA AGNES said...

Den hyttan är verkligen något i särklass. Enormt fin. Där skulle jag bara stortrivas. Det är vackert med stora fönster utefter hela gaveln.
Väldigt vackra skålar och quilttäcken också.
Särskilt de i blått.
Kramar och ha en fin helg
Eva Agnes

Flower Power said...

Man kan vel aldrig få for mange quiltetepper?:)....Flotte de du har!
Jeg likte de rosa skålene veldig godt jeg...og så billige! Kjenner igjen det med fristelser ja!Min kjære mann skjønner seg ikke helt på at man bare "må ha" noen ganger:))...

Flott hytte dere bygger! Ser skikkelig spennende ut...og så stort!
Det blir nok mange deilige turer dit når den blir ferdig, tenker jeg...

God helg!

moderncountry said...

For ei hytte!! Denne ser jo mer ut som et hus. Gjentar jeg meg selv nå? hehe..Ja,det ser jo bare ut som det lukse hjemmet vettu. Dette blir flott! Ja, noe annet flott er også den stabbelen med herlige quilts. Som jeg elsker quilts!Nydelige mønster på dem. Selv har jeg 2 stk. men øsnker meg en hel haug, med romantiske blomster og farger. Men de fleste er for dyre for min lommebok. Ja det første jeg kjøpte sparte jeg to måneder for. Men jammen var det verdt det! Nå ligger det på senga og jeg har glede av det hver eneste dag :)
så søte skåler du har funnet, alltid moro med nye funn. Du får ha en fin uke og selvfølgelig en kreativ en (",)
Klem, Aina

moderncountry said...

Oja, glemte helt å kommentere stua di i all begeistring for quiltsa, kjempekoselig! Vi har store vinduer vi og, fra gulv til tak, såååå deilig med så mye lys!
Du er glad i New Engladn stilen?
Aina

Kathrines Quilte Stue said...

Hei

Så hyggelig at du besøker bloggen vår.
Vi håper bloggen vår vil være til inspirasjon og glede. Gi oss gjerne tilbakemeldinger dersom du har ideer eller om det er noe du synes vi burde gjøre annerledes :o)

Quiltehilsner

Mia said...

Herlige bilder, Tilonino! Den hytten deres ser ut som en drøm, høyt under taket og store vindusflater, herlig rett og slett! Kan godt forstå at du gleder deg til hytten blir ferdig. Kanskje noen av dine herlige tepper havner der også? For det var noen flotte eksemplarer du har da. Bollene var kjempesøte, de også (likte godt de med rosa mønster også, i tillegg til den i blått og hvitt selvfølgelig).

Mor Grethe said...

Den hytta blir bare så fin.... heldige du. Forstår godt at du gleder deg til den blir ferdig. Og den utsikten du har i den lille stuen din, så luftig og fin. Teppene dine var fine.

Anniche said...

Hei!
Så nydelig den DDR bollen var , den likte jeg virkelig!
Teppene er jo bare sååå flotte -som de andre her er jeg helt enig , man kan aldri få nok!

Si meg:) Den hytten deres er den i nærheten av meg .kunne bare så minne ??

Ja, det er i den landhandelen jeg skal holde butikken min :)Jippi !!
Det skal bli så bra , gleder meg uendelig masse .
Har nå blitt total renovert - så det blir bare lekkert!
Håper du har tid og anledening til å ta turen en gang da , og ikke minst hilse på ",

Ha en flott kveld,klem!