30 July 2009

Strikking og trekning

Da har jeg foretatt en liten høytidelig trekning blant kommentarene i forrige innlegg. Den heldige vinneren ble BeBe`s blogg. Send meg din adresse på tilonino@gmail.com så sender jeg deg gaven :) Ellers strikker jeg for tiden. Det er kjempekjekt og går kjempefort. Litt forarbeid men spennende og se resultatet.
På pinne nr 12 og med gamle strekkfrotelaken og gammel jeans blir dette en deilig fillerye. Kjempekjekt og veldig gjennbruk. Har lagt opp 40 masker og får da en passelig størrelse.

I skjøtene når jeg skrifter farge knytter jeg bare en knute på baksiden. Enkelt og greit.
Så nå er det bare å finne frem gamle laken og gjerne fleece tepper og klær og klippe i ca 1-1,5 cm brede strimler og nøste de opp. Deretter klar til bruk. Kan være greit å klippe ute.


5 comments:

BROCANTE said...

KJEMPEFINT! Jeg har heklet filleryer - strikking var også fint men tar sikkert lang tid. Du er kanskje med tålmodig enn meg?
Fargene dine var jo veldig fine da!

Flittige hender said...

Du så nydelig blogg du har, jeg har rullet meg opp og ned. Måtte jo sette meg opp som følger også - ønsker deg en fin uke :0)

Jorunn's hobby said...

Så kjekt da. jeg har forsøkt å hekle en, men synes det blir for klumpete... Kanskje jeg skal strikke isteden...

Synnøve Olava said...

Så utrolig flotte de filleryene blir, så smart å bruke gamle fargerike jersylakener på!

Krokene på kjøkkenhyllen min er kjøpt på en lokal interiørbutikk, ikke kjedebutikk. Men jeg mener å huske at merket var Covent Garden.
De finnes i en større størrelse også, og de finnes i sølvfarget!

Ha en fin søndag!

Anonymous said...

情趣用品,情趣,情趣用品,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片