30 July 2009

Strikking og trekning

Da har jeg foretatt en liten høytidelig trekning blant kommentarene i forrige innlegg. Den heldige vinneren ble BeBe`s blogg. Send meg din adresse på tilonino@gmail.com så sender jeg deg gaven :) Ellers strikker jeg for tiden. Det er kjempekjekt og går kjempefort. Litt forarbeid men spennende og se resultatet.
På pinne nr 12 og med gamle strekkfrotelaken og gammel jeans blir dette en deilig fillerye. Kjempekjekt og veldig gjennbruk. Har lagt opp 40 masker og får da en passelig størrelse.

I skjøtene når jeg skrifter farge knytter jeg bare en knute på baksiden. Enkelt og greit.
Så nå er det bare å finne frem gamle laken og gjerne fleece tepper og klær og klippe i ca 1-1,5 cm brede strimler og nøste de opp. Deretter klar til bruk. Kan være greit å klippe ute.






4 comments:

Brocante said...

KJEMPEFINT! Jeg har heklet filleryer - strikking var også fint men tar sikkert lang tid. Du er kanskje med tålmodig enn meg?
Fargene dine var jo veldig fine da!

Grethe said...

Du så nydelig blogg du har, jeg har rullet meg opp og ned. Måtte jo sette meg opp som følger også - ønsker deg en fin uke :0)

Jorun said...

Så kjekt da. jeg har forsøkt å hekle en, men synes det blir for klumpete... Kanskje jeg skal strikke isteden...

Unknown said...

Så utrolig flotte de filleryene blir, så smart å bruke gamle fargerike jersylakener på!

Krokene på kjøkkenhyllen min er kjøpt på en lokal interiørbutikk, ikke kjedebutikk. Men jeg mener å huske at merket var Covent Garden.
De finnes i en større størrelse også, og de finnes i sølvfarget!

Ha en fin søndag!