28 October 2007

Litt rødt nesten som den "røde" timen :)

Her er et lite glimt fra kjøkkenbordet og utsikten våres derfra. I dag har det regnet og blåst stort sett hele dagen, foruten akkurat nå som det er opphold og litt sol. Nesten litt rødt ute i skumringen. Og med det røde på kjøkkenet ser dere hvilket lys det gir. Ikke akkurat noen blå time nei...
Syr litt innimellom og da fortsatt med stjerner. Dette er små underlag til kopper og glass.
Når jeg får sydd opp litt til vil de kanskje havne i bloggshoppen min. Som dere ser er jeg fortsatt i det røde hjørnet.
Har ikke vært så flink til å besøke dere i bloggverden i det siste. Men skal prøve å ta meg en runde i kveld. Ha en fin uke.

18 comments:

Kreoline said...

Hei på deg, her sitter vi og holder på med det samme samtidig. Sååååå kjempekoselig på kjøkkenet ditt, skjønne farger. Uff for et "drittvær" i dag, har vært en tur på hytta på Jæren, blåst og regn med store herlige bølger for surfere, glad jeg ikke er surfer med min stoooore vannskrekk. Blonden er kjøpeblonde, men dessverre har butikken sluttet å ta de inn, sto med tårer i øynene når damen sa det, så nå er det på leit etter nye, hadde noe på lager ser du. Ha en fin uke du, så få vi håpe vi har tid til en kopp med noe godt i før jul, hadde vært koselig. Klem fra Mona.

Emmeline said...

Du er SÅÅÅ flink til å sy. Disse bildene var rett og slett vakre. Jeg elsker jo den fargekombinasjonen med rødt og pittelitt blått, syns det er litt New England møter Sverige, hehe! Veldig fine! Så heldig du er som har et sånt fantastisk kjøkken, FOR en utsikt og så koselig det ser ut med tente lys og en fin benk med lekre puter...
Skulle ønske jeg var litt flinkere til å sy!!! Disse tingene dine er iallefall LEKRE. Du er ikke igang med å sy noen fine putetrekk for eksempel? Med disse flotte fargekombinasjonene eller mønstrene?? Det hadde vært noe!
Håper du har hatt en FLOTT helg.

Mia said...

Så nydelig det er ved kjøkkenbordet ditt, vakre tekstiler og den fantastisk flotte utsikten! Og som du syr... masse flott siden jeg tittet innom deg sist. Og visst er det vakkert med rødt, og så passert det så fint til blått også da. Kos deg videre med søm og gitartimer (sporty gjort, synes jeg, å gjøre noe med drømmen du har hatt).

Ellie said...

Så koselig det er på kjøkkenet ditt! Det er fint med rødt synes jeg, veldig lunt og varmt nå som det går mot kaldere tider. Så artig med gitartimer, da. Jeg lærte noen grep da jeg gikk på lærerskolen, men er nok ikke noe stort talent der, nei! Ha en god uke!

Timotei said...

Så koselig det er på kjøkkenet ditt! Kjempefint med tekstiler i rødt og hvitt. Det hadde gjort seg med en forandring hos meg også. Blir veldig inspirert når jeg ser de fine bildene dine!

Hulda said...

Så flotte ting du syr, de ser skikkelig forseggjorte ut. Lekkert med de stjernene på.

elin1976 said...

Takk for hyggelig hilsen på bloggen. Jeg sydde den store brune i dag tidlig. Nå er den solgt. Så nå skal jeg sette meg ned å sy en til. Tingene du lager er da heller ikke så værtst. Sånn applikasjon fikser jeg ikke så jeg blir stadig inponert over dette. Elsker rødt og blott så tingene dine er helt etter min smak. Go klem:O)

Flower Power said...

Å gosh, så fint det ble i den røde kroken din! flott utsikt og nydelige puter og stoffer. Selv er jeg litt feig med rødt.....har liksom så vanskelig for å bruke det. Har kjøpt noen røde og hvite stoffer på IKEA i det siste, som jeg tenkte å ha på kjøkkenet i jula. Og jeg må jo si at jeg blir superinspirert av disse fine bildene:))Du er bare sååå flink altså! Puta med den blå stjerna var en fin kontrast til det røde...I like:))

Høres bra ut med et bli glad rom! Jeg sa til mannen i dag at rommet vårt kunne få hete "sorgenfri". At vi la fra oss sorger og bekymringer utenfor.....det blir jo nesten som ditt gla rom det:))
Ha en fin uke som kommer:))

ava said...

Tusen takk for koselig hilsning i bloggen min! Du har en fin blogg, og en utrolig utsikt fra kjøkkenet!
Jeg likte veldig godt den "lykta" som står sammmen med engelen jeg da!

Ha en flott mandag!

EVA AGNES said...

Utsikten från köksbordet är ju betagande. Även sakerna du har på bordet. Det ser så mysigt ut.
Och tänk, att du börjat spela gitarr. Det gjorde du rätt i. Lycka till med det nu.
Kramar Eva Agnes

åsemor said...

Så koselig det var i kjøkkenkroken din, der så det ut som om du virkelig fikk føle været. Regner med at varmen fra det "røde" overskygget uværet :)
Lykke til med gitarspillinga, du må øve deg på julesanger nå snart.
Ha ei fortsatt fin uke, går litt unna her også for tia, så det blir liten tid til blogging.

Karna said...

Så fint, og fantastisk fin utsikt!!! Kjempe fint det du lager, helt i min stil... =0)

Fantastisk fin hytte dere bygger også, min søster holder på med søknader nå til en hytte, og jeg klarer nesten ikke å holde fingrene borte, noe av det de skal ha på hytten lagrer jeg for dem på kontoret, og der er det noen knall fine ørelappstoler som jeg skulle hatt fingrene i....trekt dem om og hatt dem selv helst...det spørs for å si det slik... =0)

Bim H-D said...

Pip!
Gillar dina underlägg med stjärnor på... härliga och du ger mig inspiration var o varannan dag jag är inne här ;)
Må så gott... värmländskan... kramis, ngn som idag har soligt väder, helgen var pest... mörk och dystert så man undrade om det var dag eller inte... ... ... :p

moderncountry said...

Takker så mye for din omtanke Min venn. Godt med noen trøstendes ord..

Du er så flink til å sy, ja jeg er glad jeg har en her inne som kan gi meg motivasjon og inspirasjon. Flotte saker!! Og flott, var også din utsikt, noe så herlig..

Ha en fin kveld, klemmer

Lovise said...

Å for et koselig kjøkken du har. Skulle gjerne hatt den utsikten der.
Kjempefine ting du har laget, jeg liker rødt!

Butterfly said...

Hei.
Her var det mye fint. Ser du har vært aktiv....
Hva annet skal man bruker disse mørke kveldene til?? ;-D
Ha en flott helg.

elin1976 said...

Måtte bare innom deg for å ønske deg en fin lørdag. Masse godt helgeklemmer fra Elin:O)

Milly said...

Nydelig stemning, og så den fantastiske utsikten...Sukk!