14 October 2007

Nye Tilda tøfler :)


Ja, da har jeg sydd tøflene i den nye Tilda boka. De var kjemperaske å sy og veldig enkle. Kommer til å sy mange av dem. Tenker å kopiere opp mønsteret i litt forskjellige størrelser slik at det blir forskjellige størrelser på tøflene. Ser for meg en stor kurv av slike på hytta til fri benyttelse for våre gjester.

Har pyntet litt med det gikk litt vel fort, så de ble litt skjeve og rare. Men det kommer vel med litt trening :)
Så nå blir det å kjøpe ullfilt i alle mulige farger og sy til den store gullmedaljen. Kjempekjekt var det. Så det er bare å hive seg på. Men muligens det kan være lurt og kjøpe antiskli og "male " under. De var litt glatte.......

Takk for koselige kommentarer som dere legger igjen.
Ha en fin uke der ute :)

12 comments:

Timotei said...

Å, så fine!!! Kjempelurt å lage mange slike og ha på hytta ja!

EVA AGNES said...

Verkligt härliga tofflor. Sådana vore inte dumt att ha på mitt kalla golv....
Kramar Eva Agnes

den gode feen said...

Knallfine! Kjempegod idè å ha slike i hopetall på hytta. Og gratulerer så mykje med bloggbutikk :) Ha ei fin kommande veke :)

Mor Grethe said...

Nå inspirerte du meg til å sy disse. Jeg har jo så mange ufoer jeg har tenkt å gjøre ferdig først, men det er jo viktig å begynne med noe mens en er inspirert.... ikke sant? *ler* Ufoene kan jo være ufoer en stund til.... kanskje. Ha ei fin uke du også:-)

Gunhild, NO said...

Heisann! Må avsted i morgen og se om jeg får tak i denne boka. Gleder meg veldig til den. Veldig fine tøfler du har sydd. Skal innom og kikke på "butikken" din etterpå. Spennende!!

hos trude said...

Så flotte de ble, har lest og lest i denne boka. Kjempefornøyd med den jeg, og så mye det var i den. Lekre farger og inspirasjon til tusen. Sikkert flott med en slik kurv med tøfler på hytta.Får prøve meg på noen slike jeg og.Likte så godt de "hattene" jeg, og vingene til små englene her i huset...og grisene og gåsa...og egentlig alt.Så vel ut som en gal da jeg kom inn på Panduro i går jeg...rett bort til Tilda avdelingen...ikke rart de kaller meg Tilda-dama der...hi hi. Vi høres, ha en flott uke!!

moderncountry said...

Heisann
Gratulerer med bloggshop! Artig :) Var inne å tittet på brikkene dine, nydelige! Ja, nydelige var disse tøflene og.Søte små detaljer, og skjevheten forsvinner nok etterhvert, hehe.. Skulle hatt den boka altså! Ja, fant jo ut at filt i seg selv er ganske enkelt material å jobbe med da jeg lagde den lille stjerna. Bare litt dyrt, her nede iallefall. Betalte nesten 16 kroner for en liten lapp. Hvordan er prisene i Norge?

solstad said...

Så flotte de ble! Ser veldig varme og gode ut til vinteren, det er så gulvkaldt hos oss så kanskje jeg må sy meg et par ;)Laget en del tova tøfler i fjor....men mine er hull i og jeg er ikke så flink til å bøte.....det blir bare en klump ;D
Spennende med blogshopen din da! Klem

Mia said...

Hei på deg Tilonino! Tøflene så jo bare så herlige ut da, og hvilken lur idé å ha flere slike i en kurv til gjester på hytta! Jeg ser at du har kjøpt deg den nye Tildas Julehus-boken. Jeg er litt spent på den, og gleder meg til neste gang jeg er i byen, og ikke minst i bokhandelen.... Så må jeg bare si: gratulerer så masse med blogshoppen! Så morsomt, og brikkene dine er jo bare såååå nydelige. Gleder meg til å se hva mer du legger ut der. Til sist, tusen takk for dine koselige kommentarer hos meg, det gleder meg alltid å se at du har vært innom.

Morslillepia said...

AAA, så koselige tøfler.De var både fine og så ut til å være gode til å ha på. Slike kunne jeg og tenkt meg. For noen heldige gjester som får låne dem. Kanskje jeg kommer på besøk en dag.

Anonymous said...

情趣用品,情趣,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風

Kikka said...

Så utrolig fine! Sånne vil jeg og sy!