14 October 2007

Nye Tilda tøfler :)


Ja, da har jeg sydd tøflene i den nye Tilda boka. De var kjemperaske å sy og veldig enkle. Kommer til å sy mange av dem. Tenker å kopiere opp mønsteret i litt forskjellige størrelser slik at det blir forskjellige størrelser på tøflene. Ser for meg en stor kurv av slike på hytta til fri benyttelse for våre gjester.

Har pyntet litt med det gikk litt vel fort, så de ble litt skjeve og rare. Men det kommer vel med litt trening :)
Så nå blir det å kjøpe ullfilt i alle mulige farger og sy til den store gullmedaljen. Kjempekjekt var det. Så det er bare å hive seg på. Men muligens det kan være lurt og kjøpe antiskli og "male " under. De var litt glatte.......

Takk for koselige kommentarer som dere legger igjen.
Ha en fin uke der ute :)

11 comments:

Timotei said...

Å, så fine!!! Kjempelurt å lage mange slike og ha på hytta ja!

Eva Agnes said...

Verkligt härliga tofflor. Sådana vore inte dumt att ha på mitt kalla golv....
Kramar Eva Agnes

Anonymous said...

Knallfine! Kjempegod idè å ha slike i hopetall på hytta. Og gratulerer så mykje med bloggbutikk :) Ha ei fin kommande veke :)

[morgrethe] said...

Nå inspirerte du meg til å sy disse. Jeg har jo så mange ufoer jeg har tenkt å gjøre ferdig først, men det er jo viktig å begynne med noe mens en er inspirert.... ikke sant? *ler* Ufoene kan jo være ufoer en stund til.... kanskje. Ha ei fin uke du også:-)

Gunhild said...

Heisann! Må avsted i morgen og se om jeg får tak i denne boka. Gleder meg veldig til den. Veldig fine tøfler du har sydd. Skal innom og kikke på "butikken" din etterpå. Spennende!!

Anonymous said...

Så flotte de ble, har lest og lest i denne boka. Kjempefornøyd med den jeg, og så mye det var i den. Lekre farger og inspirasjon til tusen. Sikkert flott med en slik kurv med tøfler på hytta.Får prøve meg på noen slike jeg og.Likte så godt de "hattene" jeg, og vingene til små englene her i huset...og grisene og gåsa...og egentlig alt.Så vel ut som en gal da jeg kom inn på Panduro i går jeg...rett bort til Tilda avdelingen...ikke rart de kaller meg Tilda-dama der...hi hi. Vi høres, ha en flott uke!!

MODERN COUNTRY said...

Heisann
Gratulerer med bloggshop! Artig :) Var inne å tittet på brikkene dine, nydelige! Ja, nydelige var disse tøflene og.Søte små detaljer, og skjevheten forsvinner nok etterhvert, hehe.. Skulle hatt den boka altså! Ja, fant jo ut at filt i seg selv er ganske enkelt material å jobbe med da jeg lagde den lille stjerna. Bare litt dyrt, her nede iallefall. Betalte nesten 16 kroner for en liten lapp. Hvordan er prisene i Norge?

Anonymous said...

Så flotte de ble! Ser veldig varme og gode ut til vinteren, det er så gulvkaldt hos oss så kanskje jeg må sy meg et par ;)Laget en del tova tøfler i fjor....men mine er hull i og jeg er ikke så flink til å bøte.....det blir bare en klump ;D
Spennende med blogshopen din da! Klem

Mia said...

Hei på deg Tilonino! Tøflene så jo bare så herlige ut da, og hvilken lur idé å ha flere slike i en kurv til gjester på hytta! Jeg ser at du har kjøpt deg den nye Tildas Julehus-boken. Jeg er litt spent på den, og gleder meg til neste gang jeg er i byen, og ikke minst i bokhandelen.... Så må jeg bare si: gratulerer så masse med blogshoppen! Så morsomt, og brikkene dine er jo bare såååå nydelige. Gleder meg til å se hva mer du legger ut der. Til sist, tusen takk for dine koselige kommentarer hos meg, det gleder meg alltid å se at du har vært innom.

Morslillepia said...

AAA, så koselige tøfler.De var både fine og så ut til å være gode til å ha på. Slike kunne jeg og tenkt meg. For noen heldige gjester som får låne dem. Kanskje jeg kommer på besøk en dag.

Wendla said...

Så utrolig fine! Sånne vil jeg og sy!