16 October 2007

Gave fra Hemmelig venn:)

I dag kom det pakke fra min hemmelige venn. En veldig søt lyslykt, god te og en fyrstikkeske med bilder og diamant pynt. Utrolig søtt. Og så fulgte det med et vakkert kort. Alt nydelig pakket inn i brunt papir, med blonder og bånd. Jeg ble utrolig glad for dette.

Her kan dere se hvor nydelig alt var pakket inn. Ja det var nesten slik at jeg ikke hadde hjerte til å pakke opp, men de som kjenner meg vet jo at jeg er for nysgjerrig til å ikke gjøre det....
Til slutt vil jeg gjerne gi deg min hemmelige venn en god klem og si 1000 takk for en super gave. Gleder meg til å vite hvem det er. Har ingen anelse rett og slett. Gleder meg til å se hva dere andre har fått også..

16 comments:

Ellie said...

Så fin gave du fikk! Den var nydelig, den skjønne lykten! Flotte Tilda-tøfler du har sydd, også!

Hulda said...

Ja, dette har du all grunn til å være glad for! Herlig innpakning, og nydelig lykt. Har en liten mistanke om hvem det kan være fra. :)

åsemor said...

Takk for koselig komentar på bloggen min, det var hyggelig med "nytt" besøk. Så fin gave du har fått.
Har nå sittet å kost meg med bloggen din,så mye fint som du lager! Håper det er greit at jeg linker deg ?

Handplockat said...

så fint =)

ser att du tycker om tilda saker det gör jag med

ha det bäst

Anniche said...

Nydelig gave du har fått!

moderncountry said...

Å hjelpes for en nydelig pakke! Så flott innpakket i tillegg. Denne lykten hadde passet fint på min hylle også :)Så stilfull og akkurat passe stor. Lurer på hvem din hemmelige venn er ;)

Mor Grethe said...

Ja nå er det mange gaver rundt omkring. Koselig med gaver da:-)

Anonymous said...

Nydelig gave, og ikke minst innpakking:) Heldiggrisen:))

daisy said...

Så fin gave! Den lykta var jo bare kjempeskjønn!!

Helene S said...

Alle som har fått gave ser jo ut til å være langt oppi skyene, og det skjønner jeg godt.Din pakke føyer seg inn i rekken blandt nydelige saker og ting. Det er tydlig at det ligger mye omtanke og kreativitet fra hemmelige venner rundt omkring i postkassene nå for tiden :0)

Emmeline said...

Heisann og hoppsann, SÅ koselig at du stikker innom bloggen min! Blir veldig glad og oppløftet når noen skriver sånne koselige hilsener.
Ser at du også har fått en kjempeskjønn gave fra din hemmelige venn, delikat gave og lekker liten lyslykt. Skikkelig skjønne ting syns jeg! Jeg har også fått gaven min og er SUPERFORNØYD! Jeg har en hemmelig venn som har lagt mye arbeid ned i å finne akkurat det jeg liker, og det er bare veldig veldig snilt gjort, ble veldig glad og det tror jeg at du ble også...!
Ønsker deg en fin helg. Kanskje du legger ut et nytt innlegg også?? Stikker nok innom igjen, har litt å ta igjen på bloggene rundt omkring, skal bli kjekt å se hva alle får! Klem

Karna said...

Nydelig gave, og nydelig pakket inn!!!

God helg!

Flower Power said...

Nydelig gave du har fått! Nydelig pakket inn. Det er så morsomt med denne gavealongen....det er første gang jeg er med, og jeg er kjempefornøyd med gaven jeg fikk:)) Jeg vet heller ikke hvem min hemmelige venn er, men hun er svensk, og da er det jo ikke så mange å velge mellom....Blir spennende å få vite....

Olstad said...

Så utrolig vakker gave og så flott alt var pakket inn.

Mia said...

Oi, for noen herlige ting du har fått av din hemmelige venn! Nydelig lyslykt og diamantpynt, og alt så utrolig vakkert pakket inn. Kjempemoro med hemmelige venn, altså.

EVA AGNES said...

Å så fina saker du har fått. Förstår att du glädjer dig åt dem nu när hösten nalkas med stormsteg.
Stora kramar till dig.
Eva Agnes