03 December 2007

Snømenn

Hei på dere :)
Tenkte å vise noen snømenn jeg har. Snømenn har jeg alltid likt og det som er så fint med denne er at den ikke akkurat roper jul, men heller vinter. Så den får være fremme i vintermånedene. Som dere kanskje vet er jeg glad i blått og hvitt, men det har gått i rødt og hvitt her hjemme en stund nå. Så derfor har jeg bestemt at den lille stuen vår ved kjøkkenet skal forbli blå og hvit, selv om det er jul. Så med andre ord blir det ikke noe rødt her inne. (Og godt er det for det kan bli vell mye rødt, synes jeg) Slik ser hele figuren ut. Det er flere år siden jeg kjøpte den og har ikke sett den andre steder heller. Kanskje det er noen andre i bloggverdenen som har maken...
Så et bilde fra den blå/hvite stuen min. Blir nok ikke så mye mer jul her enn noen hvite blomster tenker jeg. Og levende lys selvsagt.
Denne snømannen henger på peisen og koser seg. Har flere snømenn i de sammen fargene men de får dere se en annen dag kanskje.

Så til alle dere som er så søte og legger igjen kommentar i bloggen min. Tusen, tusen takk det er så hyggelig. Ha en fin uke.

19 comments:

EVA AGNES said...

Tilonino, jag har totalt fallit för din snögubbar. Så söta och så käcka.
Kramar Eva Agnes

Timotei said...

Så fine snømenn! Nå kom jeg plutselig på at det er noen fine snømenn i ei Tilda-bok jeg har. Hadde vært artig å sy noen slike ja... Og blått og hvitt er så friskt og fint. Kan jo være godt med et rom uten rødt også, selv når det er jul. Hvite juleblomster er min favoritt også. Hvite julestjerner og hvite svibler må jeg ha.

Mor Grethe said...

Snømenn er noen kosleige skapninger. Jeg har et stitcery med en snømann... kanskje den skal få komme frem igjen i år....? Ja det tror jeg sannelig den skal. Takk for titten.

Anita said...

Så fint du har det!! Den øverste snømannen var kjempekuuul!!

Klem ANita

RedRobin said...

Artige snømenn! De liker seg tydeligvis i sofa'n din :o)

Ønsker deg en trivelig uke!

Nostalgia said...

Fine snømenn! Enig i at de kan få være fremme større deler av vinteren ja!

elin1976 said...

Har også alltid likt snømenn. Samler på snømenn. Disse var ufattelig søte. Synes det var så kult når den første lå slik den gjør.
Her i stua er det heller ikke så mye rødt....faktisk nada, null, zero ikke noe er rødt...men masse gull, grønt og julestemning alikevel. Synes det var fint trekk du hadde fått på sofanen dine. Er litt blå jeg.
Ha en super dag. Masse klemmer fra Elin:O)

Emmeline said...

Ja snømennene var supersøte, jeg har aldri sett noen lignende...
-men de var virkelig kjempefine:)
Jeg har en forkjærlighet for hvitt og blått så denne stuen din var jo i min ånd. Hos oss er det rødt og hvitt på kjøkkenet og blått og hvitt på stuen så da har vi noe av det samme!! Hvite juleblomster er en perfekt måte å skape julestemning på! God ide!

Tingeltangel said...

Otroligt vilka charmiga snögubbar du har. Urfina.

åsemor said...

Sikkert greit med noe blått også, med lys og blomster blir det helt sikkert julestemning der også.
Kos deg i adventstiden:)

Og du hadde helt rett, så sjarmerende snømenn hadde jeg ikke sett før :)

Mia said...

Herlige snømenn! Visst er de koselige og vinterlige, og koselig at de kan ha lenger levetid utover vinteren enn hva nisser og slikt har. Herlig er det også med den blå og hvite stuen din. Jeg er jo veldig glad i blått, jeg også (og egentlig ikke fullt så glad i rødt), men litt rødt har det blitt hjemme hos meg også nå... (men bare litt!),

Karna said...

Flotte snømenn....sniker seg inn litt rødt hos meg også nå i juletiden, men man kan jo ikke bytte ut alt heller....så litt blå jul blir det her hos meg også...

Käranån said...

Dina snögubbar är härliga, aldrig sett såna tidigare. Det är jättesnyggt med blå/vitt i din stuga!!

klekeriet said...

Snømenn er kule "dyr". Ellers så syns eg du har ei fine sia og eg ser innom rett så de e :-). Ha ei fine førsjulstid. Shirley

Donna D said...

Snømennene dine var kjempefine:) De har en tendens til å bli forbigått av nisser og engler, så det er godt å se at noen tar vare på de også:)

Stuen din er kjempefin i blått og hvitt.

Fortsatt god kveld

En inredoholic said...

Så söta!! Passar på att önska en skön 2:a advent & trevlig helg!

Elzie said...

Så jättefina snögubbar.
Kram Elzie

Moderncountry said...

Heisann Tilonino!
Ja, her var jeg igjen :))
Nå var det deilig å blogge og gå på besøk hos kreative damer igjen. Du er ganske lik meg du, har heller ikke så mye stash til Jul. Noen lys og blomster er vel det jeg enda har fått i hus og så veldig mye mer enn det tror jeg det ikke blir. Men husk, jeg sier tror :)
Kos med snømann! Du har ikke sydd den vel? Ja, jeg hadde ikke blitt overrasket kan du si, du som er så dyktig med maskinen. Håper ellers at dagene dine er bra og at du får en koselig 2 Adventshelg.
Vi snakkes!

Kreoline said...

Ååå, så skjønne, koselige og blide snømenn. Koselig var det i stuen din også. Håper du koser deg nå i førjulstiden og ikke stresser for mye. Ha en fin lørdagskveld T. Klem fra meg.