09 December 2007

Enkelt på en søndag :)

Hei på dere. Andre søndag i advent og oppholdsvær. Herlig :) I dag har jeg planer om å gjøre ferdig hjerte prosjektet mitt, + et symaskinprosjekt. Jeg bobler nesten over av iver til å begynne :) Så kanskje blir det et lite innlegg om det neste gang. Liker godt det enkle og dette må vel sies å være enkelt. Svibler er absolutt finest på dette stadiet synes jeg. Så for meg kunne de vært slik som dette alltid.


Har fått en vrihassel i hus. Denne er pyntet med gull pynt. Ikke akkuart min favoritt men synes egentlig at skal de brukes så er de finest på en slik grein som dette.
Å så til slutt må jeg ikke glemme å takke dere alle som har lagt igjen en hilsen i bloggen min. Tusen hjertelig takk alle sammen. Jeg skal ta meg en tur innom dere i løpet av dagen i dag. Men nå vil jeg bare gjøre klart til et lite sømprosjekt som også skal vises her i bloggen etterhvert. Ha en fin andre søndag i advent:)

3 comments:

Tone said...

Så mye fint du viser på bloggen. Tror jeg må ut å kjøpe svibler med en gang! :–)

Sol said...

Så vakre bilder. Det er en fryd å se;-}

Nostalgia said...

Kjempefine hjerter! Tror jeg trenger noen sy-tips jeg gitt.. titt innom bloggen min en gang du har tid, kanskje du kan gi meg et par tips?
Fortsatt fin advent!