14 June 2007

Gave fra hemmelig venn :))

I dag var det min tur til å hente pakke på posten. Å for en pakke :) Alt var pakket pent oppi det største nettet. Dette blir fint til å ha på stranden..
Oppi nettet lå en liten skål med et snope smykke, nam nam..
Skålen var kjempesøt. Det var også en annen pakke i dette nettet. Et litt mindre nett i deilig grønn farge med hagehansker og mini hage redskaper.
Tusen takk min hemmelig venn, pakken var midt i blinken.
Sinkbaljen til høyre er full av krydderurter. I sinkbøtten til venstre er det en stor Dronning Ingrid perlagonia.
Jeg har også historiske roser i de andre to bøttene.

Her er utsikten min fra hagen. Her kan jeg sitte å se på alle båtene som kommer inn byfjorden. For ikke å snakke om solnedgangen. Ikke sjelden er himmelen helt rød ut i havgapet.
Takk til dere alle som har vært og lagt igjen kommentar i bloggen min.

19 comments:

Kreoline said...
This comment has been removed by the author.
Kreoline said...

Hei Tilonino, flott og nyttbar gave, heldige deg. Så det er der du bor, skjønn plass, så herlig å sitte å se på båene som seiler inn. Vi har tenkt å flytte til høsten, det er også ved sjøen, men der ligger båtene for det meste i for. Kanskje du kan tenke deg hvor det er, over eller under ei bru. Takk for hilsen fra deg, kanskje vi kan ta en kaferunde som vi har nevnt tidligere, men det får bli over ferien, sender deg en mail en dag. Ha en fin helg, så får vi håpe på fint vær denne helgen også. Klem fra meg.

Kreoline said...

Uff det gikk visst litt for fort, først slettet jeg den første kommentaren så ser jeg en stor feil i den andre, båtene ligger selvfølgelig i ro og ikke i for. Klem fra meg igjen.

Tilonino said...

Oj, ved en liten sjekk igjen på gaven fra min hemmelige venn var det en pakke med telys også. Men de var gjemt i en lomme i det store nettet. Tusen takk for de også :)

Karna said...

Så kjekt at du endelig fikk pakke, nå syns jeg nesten synd på deg og Eva Agnes....Flott pakke du fikk, men enda bedre var utsikten din...åhhh så fin!

Emmeline said...

Så bra at pakken endelig kom fram. Utrolig bra, og så var pakken veldig koselig når den kom også, takk og pris. Ja vi får krysse fingrene for Eva Agnes sin pakke også... Ha en fin dag videre!

EVA AGNES said...

Vilken gudomlig utsikt du har. Du verkar bo jättefint. Och så roligt att du fick ditt paket. Här har inte kommit något än.
Tack för besöketpå min blog. Roligt att höra av dig. Ibland får jag lite ljusa idéer...:-)
Kramar Eva Agnes

StyggaLillaLoppan said...

oj vilken utsikt du har - helt fenomenal...och jättefina gåvor du fick!!! kram

elin1976 said...

Kjempeflott sommer gave.
Skikkelig sommer gave dette her. For en herlig plass du bor. I barndomshjemmet mitt kunne vi sitte å følle med på båtene som kom og gikk. Nå ser jeg masse fjell, sauer og kyr. he he. Ønsker deg en flott dag. Masse klemmer fra Elin:O)

Mia said...

Åååh, for en utsikt du har fra hagen din! Så deilig å se vann, rene drømmen. Koselig med krydderurter i sinkbøtten også. Og så pakken fra din hemmelige venn da, koselig den også, og nyttig med til og med hageredskaper. Og nett til strandturer. Takk til deg for koselige kommentarer i bloggen min, og god tur til Danmark.

RedRobin said...

For en super gave -heldiggris!

Nydelig utsikt du har fra verandaen din også, virkelig som skapt for lange sommerkvelder. :o)

moderncountry said...

Å herlighet for en nydelig utsikt du har, heldiggrisen!! Hehe...
Og For en flott pakke! Så mye og så fint alt sammen. Nydelig med urter i sinkbalje :)
Nå har jeg endelig fått ferig pakken og den blir sendt senere i dag. Så da er det bare å vente da, håper du blir fornøyd :)
Vi blogges!

moderncountry said...

OJ! Nå så jeg fargene enda bedre, supre!! Så fin kontrast mellom den grønne og den blåe :)
Joda, jeg fikk meldinga di, og så du hadde sendt den allerede på Lørdag, så kjapp du var! Ja, da har jeg den iallefall sikkert til Torsdag eller Fredag. Det kommer ann på, for det varierer stort. Gir deg beskjed jeg. Ha en God Natt :)

Trude said...

Heisann,innom en kjapp tur og leter litt i bildene dine...holder på å brodere til deg...og titter litt på fargene du er glad i (",) Vi høres

Mia said...

Å vad fina saker och vilken härlig utsikt du har!

moderncountry said...

Hei! Ja nå sitter jeg her i Norge ;) Ville bare stikke innom å si hei og høre om du har fått pakka?? Håper du ble fornøyd og at alt var helt?? Du kunne ikke gi meg beskjed i bloggen min vel? Har nemlig ikke tilgang til mailboksen min og er jo såååå nysgjerrig!! Ha en flott helg og kos deg masse! Masse klemmer fra Aina :))

Mia said...

Kjære Tilonino! Tusen, tusen hjertelig takk for den herlige kommentaren din ang. reportasjen i BoligPluss. Jeg ble bare såååå utrolig glad for den, skal du vite. Og at du lånte pc og allting for å skrive til meg.... Håper du koser deg i sommer med forhåpentligvis fint sommervær. Og ferie har du vel også. Her bøtter regnet ned, og det er nokså trøstesløst...

Mikkeline said...

Så heldig du var som fikk så fin gave. Kanskje vi får se bilde av de historiske rosene også etter hvert? Jeg har også en som står i knopp ute ved sommerhuset vårt nå. Den er lys rosa og lukter alldeles nydelig. Det skal bli fint å ta inn greiner av den om en uke eller to. Ha en fin sommer!

EVA AGNES said...
This comment has been removed by the author.