20 May 2007

Litt nytt

I dag har jeg fått sydd litt endelig. Liker så godt de sarte fargene. Så i dag har det blitt et lite veggbilde som jeg skal ha på kjøkkenet mitt. Peoner er noe av det vakreste som finnes.
Her er enda noen bilder fra veggbildet. Vasene på bilder kommer fra Shishi og de er nydelige med små blomsterbuketter oppi. Den lille foran er til telys og det lyser vakkert gjennom porselenet. Skal ta et bilde en kveld når jeg har lys i dem. (Jeg har flere)
Ha en fin uke alle sammen. Og til slutt tusen takk for koselige kommentarer i bloggen min.
(Lukkekanten på veggbildet er ikke sydd fast enda bare nålet, derfor er den litt rar rundt kanten :) ) Skal kose meg med litt håndsøm i kveld.)

13 comments:

moderncountry said...

Nei kjære vene! Så flott veggteppet ditt ble!! Herlige farger og så den flotte designen :) Hjerter er jo en av mine favortitt objekter å buke, så jeg er vel litt farget der :)Liker også godt pasteller, men like glad i sterke farger. Man skulle hatt 2 hus som Molly heaven sier, ett med sommerlig hvitt med pasteller og et fargerikt med varme farger, i pose og sekk altså :)

JULIE K said...

Hei. Takk for koselig besøk på min blogg. For en kjempetrivelig blogg du har da. Ble veldig glad for å finne inn hit : )

Karna said...

Så nydelig, både veggteppet og keramikken...

Pakken kom på lørdag, alt var like helt, og nydelig...tusen takk!

Ha en fin uke du også!

elin1976 said...

Hvilket flott veggteppe du har sydd. Fargene er jo fantastiske. Skikkelig sommerslig og flott. Ønsker deg en flott dag. Klem :O)

RedRobin said...

For et flott bilde! Nydelige, sarte farger også. Du er flink! :o)

Ha en super tirsdag!

Mia said...

Sååå lekkert det veggteppet du har sydd var da! Nydelige farger, så delikat og sart at... Det har blitt nokså lite sying på meg i det siste. Mye av tiden går nå til hage, og så til hekling da. Litt deilig med pause fra sying, men lysten kommer nok snart tilbake. Pionene i bildet ditt var bare nydelige, de også. Den blå blomsten i det siste bildet i bloggen min var av honningknoppurt (men jeg pleier å kalle den for kornblomst, for det er det den minner meg om...)

Gørild said...

Skal si du lager masse flott Tine, kunne ønske jeg var like god.

Ha en strålende dag.

Gørild

Emmeline said...

Dette var helt nydelig, skjønne blomster og ikke minst veldig fine bilder. Du kan jammen være stolt over dette nydelige arbeidet, det gav meg en deilig følelse av sommer!

moderncountry said...

Hei på deg igjen :)
HAr ikke glemt deg! Nå har jeg endelig fått sendt unna 4 nye pakker så nå har jeg mulighet til å ha en liten swap med deg, hvis du fortsatt ønsker det da?
Håper du har det bra og har hatt en fin helg så langt. Snakkes!

moderncountry said...

Heisann!! Nå er jeg klar til en ny swap, hvis du fortsatt har lyst da. Jeg hører det vel fra deg. Ha en flott helg!!

Eva Agnes said...
This comment has been removed by the author.
Eva Agnes said...

Min mailadress är : elundskog@glocalnet.net
Kanske ska vi sudda min adress i mitt inlägg nu. Jag vill inte heller att vem som helst ska kunna se den.
Det är OK eller? Du har skrivit av den....
Kramar Eva Agnes

Pia..... said...

hej...ja pioner är vackra det håller jag med dej om...så fint du har i bloggen din..PIA