13 May 2007

Opprydding - salg! Solgt

Har hatt en opprydding i skapene min og funnet ut at noe må ut. Så derfor tenkte jeg kanskje å prøve å få selge det. Serviset her er engelsk og det er 5 asjetter og 2 tefat. (søte til kubbelys)
Klikk på bildene så kan dere lese hva som står på baksiden her. Disse asjettene koster kr. 30,- pr stykk + porto, eller alt samlet for kr. 150,- + porto. Diameteren på asjettene er 17 cm og på tefatene 14 cm.
Disse asjettene er det også 5 stk. av, de er i samme størrelse som de over her men med et annet mønster. Kan brukes sammen. Det er i tillegg 6 tefat. Selges for kr. 30,- pr. stk + porto eller kr. 170,- + porto for alle.
Diameter på asjettene er 17 cm og tefatene er 14 cm.
Klikk på bildet så ser dere hvilket merke det er på asjettene.

Av disse asjettene som er litt større har jeg 2 stk. + 1 tefat. Kr. 30,- pr stk + porto eller alt samlet for kr. 60,- + porto. Diameteren på asjettene er 20 cm og tefatet 15 cm.
Dersom noen er interessert kan dere sende meg en mail på tilonino@gmail.com
Ha en fin uke og en flott 17. mai.

6 comments:

moderncountry said...

Oj, var du her allikevel? Jeg trodde du forsvant helt jeg, men glad du dukket opp igjen. Sydd mye i det siste? Takk for kommentar, du er så søt :) Fine tallerkener, de blir vel ettertraktet, ser det er mange som sparer på blåhvitt. Ha en god natt og sees til uka!

moderncountry said...

Hehe, der var jeg igjen og..jeg sitter jo og blogger litt til så jeg tenkte jeg likegodt kunne stikke innom å svare deg :) Joda, klart vi kan bytte! Men vi kunne ikke vente med det til neste uke? Denne uka har jeg såååå mange andre ting jeg bare må få ferdig, så jeg er redd jeg ikke vil rekke det. Hvis du kan være så snill å minne meg på det neste uke vil jeg ha blitt veldig glad for det :) Send meg en mail på denne adr. du :
britta.syversen@zonnet.nl
Ha en god natt og så snakkes vi om litt!

Mia said...

Skal du virkelig selge alle de nydelige blåhvite tallerkene dine da...? De er jo bare sååå fine, og det er koselig med mange forskjellige i blått og hvitt, synes jeg...

Karna said...

Skulle gjerne kjøpt alle jeg, nydelige var de...

Sanna said...

Alltid kjekt å få ryddet opp litt i skapene. Vakre tallerker og asjetter du skal kvitte deg med. Har hatt en del slike asjetter til salgs i butikken min, og de er veldig populære. Du får garantert solgt dem min venn. Håpet er fortsatt rosa !

Karna said...

Har sendt deg en e-post....klarte ikke å holde meg lenger...