10 July 2007

Ferietid, gaver og hytte/landsted....

Nå er det ferietid og det er deilig å bare kunne slappe av og ikke måtte gjøre noen ting. Sola og varmen lar vente på seg og da er det jo godt å kunne ha noen lesestoff i nærheten.
Dette søte hjertet har jeg byttet til meg fra Eva Agnes. Det er veldig søtt synes jeg. Tusen takk, Eva Agnes.
Disse søte tingene har jeg fått av Modern Country. Pakken er blitt sendt fra Nederland. Tusen takk, jeg ble veldig glad for tingene fra deg. Spennende meg blad som jeg aldri har hørt om eller sett før, men det er i den stilen mange av oss liker. Så det skal bli kjekt å studere litt mer nøye.(Har bare skummet igjennom til nå, fikk pakken i går...)
Og tilslutt viser jeg et bilde av det som skal bli vårt nye landsted... Gleder meg slik at jeg nesten ikke kan vente. Men det er lenge igjen enda.8 comments:

moderncountry said...

Heisann!

Du, nå ble jeg helt sjokkert her! Fikk du ikke gaven før i går? Hvordan er det mulig, jeg som sendte den, og les, for mamge uker siden?Herlighet..Skjønner ingenting..Har jo vært i Norge i over 2 uker allerede og jeg sendte den i god tid før jeg dro. Jaja, er iallefall glad at den kom frem, og ikke minst, hel!! Hehe..Så glad den falt i smak :) Er ikke bladet fint? Jeg bare elsker det altså. Er jo abonnent jeg da, så jeg får det hver måned i brevsprekken :) Deilig med ferie sikkert, bare slappe av og gjøre alt du har lyst til :) Koser meg skikkelig jeg og, selv om jeg også ville hatt finere vær. Her har det regnet siden vi kom, med unntak av en soldag. Så ingen bading eller sitting i hagen her nei. Men har kost oss inne og i dag begynte jeg på bestemorsruter. Altså hekling. Men jeg får ikke rutene til som de skal være ser det ut som. Skjønner ikke hvorfor det skal være så vanskelig å ikke skjønne oppskriften? Hmm...Får prøve mer i morra, hehe...Er jo så fint med "granny square" teppe!
Oj, helt nydelig sted dere har fått dere! Skal bli moro å få sett det ferdig :) Og dere gleder dere sikkert vilt. Vel, nå er det veldig sent her. Skal straks lalle. Du får ha en god natt og så treffes vi i bloggen om litt igjen. Masse klemmer fra Aina ;)

EVA AGNES said...

Hej Tilonino!
Det var roligt att se att du har bloggat igen. Jag har varit inne nästan varje dag för att se om du hade varit där. Och, i dag var du det.
Du ser ut att ha det så skönt i din stol med utsikt över vattnet. Huset ni bygger verkar bli underbart. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, sägs det ju.
Jättekul att se dig igen.
Kramar Eva Agnes

Kreoline said...

Uff ja, det er et trist vær vi har for tiden. Nydelige hjerter du har fått, kjekt med pakker. Ser ut som du nyter sommeren med masse lesestoff. Flott hytte, det blir spennende, skjønner godt at du gleder deg til det.
Ha en fortsatt fin sommer kjære deg, kos deg og nyt det, så får vi bare håpe at solen kommer tilbake.
Sommerklem fra Mona.

Mia said...

Åh, for en utsikt du har, Tilonino, der du sitter og koser deg i skumringen (eller er det bare gråvær...?) Herlige hjerter du har fått. Jeg har maken hjerte fra Aina, jeg også, og det har en fast plass på sengestolpen i gjesterommet. Koselig med blad også. Og så det nyyyydelige huset/landstedet dere holder på å bygge. Måtte vise det til min kjære å si at "et slikt sted vil jeg også ha..." Gleder meg til flere bilder derfra etterhvert. Og så lykke til med sekskanter og sying. Jeg har jo hatt en laaang pause selv, men pga. gråværet i det siste så fikk jeg ånden over meg.

moderncountry said...

Heisann Igjen :)

Nå har jeg kommet hjem og hva fant jeg der, jo en helt nydelig pakke fra deg!! Så altfor mye da...herlighet, kjempeflott alt sammen og ble også helt fortumlet over at du hadde kjøpt hele to blader til meg!! Kjempeflotte begge to, tusen tusen takk!! Akkurat hva jeg liker :) Skulle nesten ha sendt et blad ekstra, bare si ifra hvis du er interessert..Og så hjertet du hadde lagd, så vakkert :)
Håper du har en fin ferie :) Er litt stille her inne så jeg tenker du bare koser deg om dagen. Iallefall nå. Så det var åent vær når vi hadde dratt, typisk hehe..Vi hadde jo regn i 3 uker med unntak av 2 dager med sol. Men, men..vi gjorde det beste ut av det og har hatt det kjempetopp for det. Rart hvor fort 4 uker kan gå?
Vel, nå skal jeg gå gjennom resten av posten her. Ha en fortsatt fin ferie og helg!! Ferieklem fra Aina

karu said...

ja det er deilig med ferie. bare synd med sola som ikke her helt venn med meg om dagen. ja hjertet dit var kjempe søtt. å sommer stedet ditt kommer til å bli kjempe fint gleder meg til å følle med.

Sanna said...

Nyt sommeren i fullle drag selvom den tilbringes innendørs vekk fra regnet. Synes regn i grunnen er vakkert jeg. Lyden av lett sommeregn på taket er bare så SOMMER om du forstår hav jeg mener. Ser ut som du har flott utsikt fra den stolen....

Solstad said...

Heisann. Endelig har jeg "makket" meg innom bloggen din igjen. Jeg beklager på det sterkeste at jeg har vært sååå treg med å TAKKE for den supre GAVEN jeg fikk av deg. ..i love it !!!!
Nydelig blogg du har :)
Stor klem fra meg.