15 April 2007

Hvitt og blått!

Jeg har sydd litt i det siste. Har brukt en del gamle skjorter. Det er kjære minner. Puten med stjerne er ikke ferdig, den mangler bakstykke.
Hjertet øverst til høyre har jeg bytte med Mia, det er kjempesøtt.
Det søte hjertet med kanin fikk jeg av Trude sammen med hageengelen under her.


Denne puten er i litt dusere og mer kremfarga stoffer. Liker veldig godt de fargene også.

Har også sydd en del i rødt blant annet duk av stoffene jeg har vist tidligere med jeg lager et rødt innlegg senere. Ellers har det vært et fantastisk være her hos oss i dag.
Til slutt vil jeg igjen få takke for søte kommentarer i bloggen min. Tusen takk alle sammen. Det blir ikke så mye blogging her men det får bli som det blir. Det er travle tider.

11 comments:

elin1976 said...

Så mye fint som kan lages av gamle skjorter.
Tror jeg må se over mannens skjorter om jeg kan bruke noen av de. Takk for tipset! Ha en fin søndag:O)

Mia said...

Så utrolig mye fint du har sydd i det siste. Liker så godt det at du bruker gamle skjorter (gjør det selv også, faktisk er det stoff fra to gamle skjorter i lappehjertet jeg laget til deg også...hihi). Nydelige farger på de putene og teppet du har laget.

Takk også for kjempekoselig kommentar i bloggen min. Det er alltid så koselig å høre fra deg.

Karna said...

Åhh så nydelige ting du har laget, fantastsik fint både puter og pledd...vakre farger....

Er hektisk her også, tror det må bli litt sjeldnere med oppdatering hos meg også, det skal jo bare være gøy dette med bloggingen....

Gleder meg til neste innlegg, uansett når det måtte bli... =0)

9na said...

Så nydelig ting du har laget!

moderncountry said...

Å hei og velkommen tilbake! Du har jo vært veldig produktiv da, mens du har vært borte.Og jeg må si det var mye vakkert med Herlige farger. Jeg pleier å se etter gamle skjorter, duker, gardiner og lignendes jeg også når jeg er ute på tur til loppemarked og brukthandel. Men det har ikke blitt så mye å finne. Jeg har derfor brukt kjøkkenhåndkler og de er jammen flotte nok til det. Hva driver du med ettersom du har det så travelt ?
Ha en fin uke da og hei på deg til neste gang :)

Kreoline said...

Så mye fint du har sydd, lekkert, så er det så greit å bruke gamle ting til lappeteknikk. I innlegget under var det også så mye flott, er misunnelig på de lekre servisene, skulle gjerne hatt dem selv. Ha en fin dag.

AnKa said...

Lekkert teppe, og nydelige puter. Her var det mye fint inne på bloggen din:-)
Kommer gjerne tilbake.
Ha en fin kveld:-)

Kreoline said...

Hei, og takk for en koselig kommentar, aldeles ikke for lang, bare koselig lesing. Hm, hadde vært koselig hvis vi bor i samme by, og spesielt hvis vi går og handler hos samme bruktleverandør, hi,hi. Hadde vært kjekt å visst, jeg er nysjerrig. HA en fin kveld, klem fra meg.

Mikkeline said...

Så koselig at du bruker gamle klær, det er jo sånn lappeteknikken egentlig skal være tradisjonelt sett. Fint med de duse blåfargene sammen med forskjellige lyse stoffer. Jeg ble inspirert til å sy noe sommerlig:-) (Selv om vi har nysnø i dag).

Kreoline said...

Ja kjære deg, det er i samme by, så koselig, kanskje en kopp kaffe i byen en gang. Joda, jeg er godt kjent i den derre over obs, ha,ha, koselig der. Festlig at fatet du skrev om landet hos meg, denne byen er jammen ikke så stor som vi tror. Klem.

Ingrid said...

Så fantastiske ting du har laget! Du er jammen kreativ! Ha ei fin helg!