25 November 2007

Snart jul :)

Hei alle sammen som titter inn her :)
Nå har jeg såvidt begynt å pynte litt til jul. Hjerter blir det allefall i forskjellige varianter her denne julen. Her er et par eksemplarer fra gangen vår :) Synes det er koselig med levende lys, men ikke fullt så kjekt når en ikke er tilstede. Så dette lyset er tent kun til ære for fotografen :)
Synes disse lysslyngene er koselige, de lager god stemning og kan fint henge i gangen uten at noen er tlstede og passer på.
Synes denne hjertekransen var så fin at jeg ikke kunne gå forbi. Må ha bare må ha :)
Dette er den 1. presangen som er kommet i hus. Den er til meg :)
Den er så fint pakket inn av damen i butikken der den ble kjøpt. Flott at de tar seg tid til slikt. Dette er helt i min stil, så da er det faktisk kjekt at pakken er ferdig innpakket. Ellers synes jeg det er kjekt å pakke inn gavene selv. Kjekt med fine pakker.
Har fått prøvebakt litt i dag også ,men problemet her i huset er at de er så inmari gode til å prøvesmake også, derfor blir det opptil flere prøvebakinger før det gjelder. Men kakene er jo absolutt best før jul. Så da så :)
Tusen takk til dere alle som har lagt igjen slike koselige kommentarer, det er såååå kjekt.
Ha en fin uke derute i blogguniverset. Jeg har forresten lagt ut noe nytt i bloggshoppen min:)


16 comments:

Anita said...

Kjempefint!! Kransen var knallfin!

Klem ANita

Mia said...

Herlig julepynt hos deg også, Tilonino! Nei, nå må jeg nok skynde meg med både baking, pynting og det hele. Det er såååå godt å få slik koselig inspirasjon hos deg og andre kreative bloggere. Tusen takk for den koselige kommentaren din hos meg også. Ja, jeg er nokså "sta", og vil gjerne gjøre ferdig de prosjektene jeg har begynt. Og jeg får jo god hjelp av bloggen min; når jeg først har vist noe i den, så føler jeg nesten "ansvar" for å fullføre prosjektet også... hihiii! Bare positivt det, altså. Men tilbake til innlegget ditt, både kransen og lykten var herlige, de! Og så den vakre pakken da, skulle nok gjerne fått en sliken under juletreet mitt også...

Sanna said...

Åååå nå ble jeg skikkelig nysgjerrig på hva som er inne i den flotte pakken...!!! Tenk kjøper du julepresang til deg selv du ? Kanskje greit i grunnen for da får man jo noe som garantert faller i smak....... Ønsker deg en fortsatt flott førjulstid.

åsemor said...

Jeg har sydd hjerter for første gang i mitt liv, har vært på kurs hos Grethe-søster. Vi har hatt husflidshelg hos Grethe-søster, sydd og hekla, samt kosa oss med god mat og drikke. I morgen går turen over fjellet og hjem til julestria :)
Ha ei fin uke !

posidriv said...

Så koseleg julestemning det er hos deg! :)

Timotei said...

Så fin hjertekrans! En sånn kunne jeg virkelig tenkt meg!
Og pakken var så nydelig innpakket. Fin å ha stående framme til pynt denne!

Moderncountry said...

Hei Tilonino,
Ja, igjen må jeg bare si, sååå vakre arrangementer!!Noe så vakkert alt er. Åh, den kransen var jo bare så flott. Ble veldig inspirert nå. Har selv sittet og grublet over hva slags krans jeg skal lage i år, men har veldig vanskeligheter med å bestemme meg. Vil holde alt rolig i år, men rødt er jo så lekkert sammen med hvitt og grønt da :)Nei, i morra blir det mer dekorering på meg tenke rjeg. Ja, etter syinga da. Nå må jeg jo bare bli ferdig med alt som ligger og slenger :))

Ha en kreativ uke Tilonino, og takk for all vakker inspirasjon!

Mor Grethe said...

Hallo.... så fine hjerter du har hengende i gangen din. Ja hjerter blir en ikke lei, det er så fint.

Jeg tenner lys overalt jeg.... på do, kjøkken, stue, ute....håper jeg slipper å oppleve at det ikke går bra tross at vi ikke er i rommene hele tiden. De står veldig trygt i diverse lykter, så det går nok bra. Det var iallefll et koselig første møte i gangen din, for de som kommer på besøk. Det kan jeg desverre ikke si om gangen min. Nå er vi i våte votter-perioden, så den fungerer litt som tørkerom.

Nei nå skal jeg fortsette med å pakke inn adventspakker.... er ferdig med en tredjedel...puh. Ha ei fin uke.

elin1976 said...

Jeg har ikke satt frem så mye enda men i dag da kommer det til å bli litt. Har planer om en Ikea tur så vi får se om resten av adventspynten får komme på plass etter det. Ha en fin uke klem fra Elin ♥

Käranån said...

Vilken julstämmning du åstadkommer, hjärt-kransen är jättefin!! Jag har inte köpt EN ENDA julklapp än, börjar få panik,ju äldre barnen blir desto svårare...Jag förstår att dina kakor måste bara provsmakas..min man sa att han inte har lärt sig ännu skära SMALA skivor, utan bara breda kakskivor...

RedRobin said...

Å, den kransen var kjempefin! Me like!! Og tenke seg til at det er jul snart, er ikke helt klar for det nei... :o) Du er derimot godt i gang forstår jeg, kakeblomstene så skikkelig gode ut må jeg si.

Ha en flott dag!!

Emmeline said...

VAKRE BILDER og VAKRE TING!!
Ser at vi har den samme lykten ja;) og ikke minst så hadde du en fantastisk krans med matchende og koselig rødt hjerte!!!

Jeg syns det er HELT på sin plass at du først og fremst har kjøpt en gave til deg selv... Den ser veldig spennende ut!!! Nå skal jeg ta meg en tur innom bloggshoppen din... Blir spennende. Ha en fin kveld:)

Kreoline said...

Ser du tyvstarter på jul og pynting, koselig. Hm, lurer litt på hvor mange ganger du må bake kakene, visst jeg hadde begynt nå, så var de oppspist etter et par dager. Det er ikke så mye jeg pleier å bake til jul, litt marsipan og litt snop blir det nå. Spennende med pakken du viser, lurer fælt på hva som er oppi, og så lurer jeg fælt på om du klarer å holde deg til jul!! Fra jeg var liten har jeg alltid lurt i pakkene, måtte liksom bare vite hva det var, jeg er likedan i dag, akkurat som jeg leser bøkene baklengs, begynner på slutten. Det var nå fint og koselig du hadde pyntet, gav meg et puff og inspirasjon til å tenke ihvertfall, det kommer vel etter hvert. Ha en fin uke T., klem fra Mona.

Olstad said...

Så utrolig koselig det var her i bloggen i dag. Skikkelig artig å se. Ha en fin kveld.

Anonymous said...

Your decoration is soooo sweet. The hearts are great. I love it!
Gisela

Gunhild, NO said...

Det fikk jeg også lyst til, å kjøpe gave til meg selv. Ikke så vanskelig det å finne noe til meg. Kjempefine bilder du viser.