19 November 2007

Prøvebaking og julehjerter :)

Ja så har jeg satt i gang med prøvebaking... Synes det er så godt med kakemenner dvs. det ble ikke menner denne gang, men blomster. Disse skal være med på skolen til minste mann i familien. Det ble heldigvis noen til overs, men de varer nok ikke til jul.
Har kjøpt disse søte kakeboksene til noe av årets julebakst. Noen hjerter er det også blitt. Tenkte å ta på rødt fløyelsbånd på disse.
Slik se "kakeblomstene" ut. Hadde nok gjort seg med litt pynt, men det tror jeg ikke jeg har tid til denne gangen.
Juletilda er også med på bildet :)
Skulle så gjerne hatt tid til å titte innom bloggene til dere der ute, men skal prøve å ta meg en tur i løpet av uka. Tusen takk til dere alle som er innom og til dere som legger igjen kommentar. Ha en fin uke.

16 comments:

Tone said...

Nydelige kakebokser! Så flink du er til å skape stemning, Tilonino!

Helene S said...

Den som hadde kommet igang med julebaksten...
Her koser jeg meg med Tilda dukker for tiden, og endel hjerter blir det jo også etterhvert. "Desverre" har jeg ikke hushjelp, så alt står og venter til jeg tar det. Så det koster å kose seg he,he
Vel, det kjenner vek de fleste til så jeg får bare finne meg i at døgnet har 24 timer.
Skal heldigvis ikke bake syv sorter, det blir jo bare fuglemat til slutt. Satser på noen få i større opplag:0)

Hulda said...

Så flotte innlegg du har hatt de siste dagene. Virkelig fine de hjertene i sølvfarge, jeg har lett etter slike men bare sett de på nettbutikker. Hvor har du funnet dine? Kjempefine de hjertene du har sydd, som lå sammen med lysslyngen.

Karna said...

Flotte kakebokser, og flink har du vært også som har klart å fylle dem. Tror det blir en bakedag sammen med tantebarn i år også, for jeg har fått grei beskjed at de bare må lage litt marsipan...he,he...Blir jo koselig det, og jeg kjøper jo ferdig pepperkakedeig også, så det er jo ikke så mye jobb i forkant, men litt mer jobb i etterkant når 4-6 barn har vært og bakt.... =0}

Lindas Hus.. said...

Flotte bokser og koselig jule Tilda. :))

Olstad said...

Nydelige kakebokser og så flotte hjerter. Alt ser så nydelig ut hos deg.

De kakene så smaskens ut. Ha en fin kveld. Mon tro om det er for sent å begynne å bake kaker nå...

Klem

Kreoline said...

Aha, like mine hjerter, de er så søte, måtte bare ha vett du. Baker også alltid kakemenner til jul, ikke jul uten. Nydelige kakebokser, tenker de fylles med goooode kakestjernermenner eller damer. Koselig Tilda, hun skaper nok julestemning i huset.

elin1976 said...

Nydelige stemnings bilder. Her prøvebaker vi mange ganger for vi spiser det opp ganske kjappt. he he.
Ha en fin torsdag Klem fra Elin:O)

Nostalgia said...

Allerede i gang med bakingen!!! Jøje meg - jeg trodde jeg var ute i god tid i år jeg..

Lekker juletilda, og herlig julestemning!

Milly said...

Så flittig du er, det var virkelig julestemning på bildene dine. Kjempesøt Tilda, har ikke forsøkt meg på noen av dem ennå, er redd jeg ikke vil ha tålmodighet til å gjøre den ferdig! Kos deg med juleforberedelsene!

Emmeline said...

Veldig koselig innlegg. Tror jeg må bryte meg inn hos deg og bare stjele disse fine boksene, tar nok med meg kakemenn og Tilda også...Det hadde passet perfekt hos meg nemlig!!!
Skjønne små julekuler du viser...ja her hos deg er det rett og slett jul skjønner jeg!
Ønsker deg en riktig fin helg:0)

Käranån said...

Söta kakburkar du har! Jag har slutat baka pepparkakor för dom köpta är godare än mina hembakade...Men ett pepparkakshus måste jag bara ha till jul. Din Tilda ängel passar perfekt ihop med burkarna. Ha en skön helg!

Anniche said...

Klart man må ha litt prøvebaking !
Kos bilder ;O)
Ha en flott søndag , klem

Gunhild, NO said...

Så mye fint du viser her. De boksene var jo superfine. Kan jo brukes til litt av hvert de. Og sølvhjertene og Tilda dukka var jo også så fine. Vi har også allerede bakt litt. Men ingenting igjen av baksten.

Mia said...

Her var det virkelig julstemning hos deg Tilonino! Med julebakst, herlige kakebokser og Tilda-engel. Og så prøvebaking da, når du begynner såpass tidlig, så må det nok flere runder til... men det er jo bare koselig, sprer god duft i hele huset og får alle i julestemning. Stemningen begynner å komme seg hos meg også... Riktignok ikke iform av baking enda, men med tanker om pynting etc. Og bakingen, den kommer, den også... bare vent.

Moderncountry said...

ÅÅÅ! SÅ flott alt er!! SKikkelig Julestemning gav du meg nå. Kjempevakre arrangement! Disse Tildadukkene er jo bare så herlig, og jammen er de også alle forskjellige. MÅ si jer er betatt av de hjertene du lager!