11 November 2007

Litt nytt til jul

Har sett at det er flere ute i bloggverden som har kjøpt liknende denne til å ha julekort på.
Synes den er søt. Disse julekulene er så fine. Jeg pleier å ha ett stort sølvplettfat med kuler og telys på. Så for hvert år som går blir det flere og flere kuler. Må snart ha flere fat også til å ha alle kulene på:)

Jeg er så heldig å kjenne en dame som lager flotte kort. Har vært og snopet noen nå bla. annet disse med engler på :) Lysslyngen fra Ikea skal egentlig ikke være mer her, men det ble nå slik denne gangen.
Her er også et kort fra samme dame. Så igjen vil jeg bare si tusen hjertelig takk til dere alle som er innom. Kjekt at dere legger igjen noen ord også. Dagene flyr så det føles nesten som det kun er mandager og fredager i ukene. Ha en fin uke derute.

7 comments:

åsemor said...

Ja her er alt under kontroll til jul ser jeg :)
Nydelige julekort, er så imponert over hvor flinke/kreative folk er.

Ha ei fin uke:)

Käranån said...

Väldigt vackra o speciella kort du har o granen är häftig! Jag har sökt gamla kort på änglar men tyvärr inte hittat några ännu. Ha en bra vecka!

Timotei said...

Kjempefin den kortholderen! Har sett flere slike formet som kranser og hjerter. Fine kort du har også!

Anniche said...

Flott , de hjertene er så fine!!!

Ha en god uke

Kreoline said...

Hei på deg, innom for å ønske deg en fin søndag. For noen nydelige kort, heldige deg som kjenner den damen. Ellers har du det vel bra, du har vel ikke begynt julestresset enda, det er jo litt tid igjen, men, plutselig så blir det knapt med tid, greit å begynne i tide både med pynt og gaver. Klem fra Mona.

Lovise said...

Artig måte å henge opp bilder og kort på. Da kan man se på dem hver dag:)
Ha en fin dag

Mia said...

Hei på deg Tilonino! Ja, nå er det jul å se i alle bloggene jeg besøker, også hos deg. Nydelige røde hjerter i det forrige innlegget og herlig pynt i dette. Jeg her ikke helt kommet i julemodus enda, men det kommer seg vel etterhvert...? Takk for hyggelig hilsen i bloggen min, så trivelig å komme hjem etter flere uker på tur og oppdage at man ikke har blitt helt glemt.