22 April 2007

Veskene mine

Her er noen av veskene mine, noen har jeg laget selv andre er kjøpt. Denne vesken laget jeg for noen år siden. Har brukt en av guttene mine sin avlagte dongery bukse og applikert på noen hjerter. I den tiden var jeg veldig glad i farger... men det er noe med den som gjør at den får henge fremme... gode minner
Denne vesken har jeg også sydd selv, det er brukt litt forskjellige stoffer av forskjellig kvalitet.
Denne vesken har jeg kjøpt i Krakow, likte spesielt godt hanken, men fargene også er skjønne. Jeg er veldig glad i dongery.
Dette er den siste vesken jeg har laget og det ble i samme åndedrag som de andre røde tingene her på bloggen. Blir ofte litt slik når jeg syr med stoffer jeg liker.

11 comments:

Karna said...

Oj....falt mest for den siste vesken jeg, er litt for glad i vesker, har endel som bare nesten er til pynt...ehemmm...

Anonymous said...

I really like your patchwork bags!
Jane

Kreoline said...

Nyyydelige væsker, likte så godt den siste du har sydd, jeg elsker rødt. Utrolig flott servise du fant på loppis, hvor var du, jeg prøvde meg jeg også, men det var fullstendig anarkiloppis, så vi gikk fort derifra, det var på Vå... skole, vanvittig med folk, har aldri sett maken. Ha en kjempefin uke. Klem.

moderncountry said...

Bollen du fant på loppemarked var så fin. Å putene dine i sofaen, dååån! Og jeg visste ikke at du var så flink til å sy! Er så misunnelig på alle som har mot og evne til å få til noe så flott. Den nest siste veska di var bare min favoritt, råflott!!!Ha en fin uke ;)

Mia said...

Sååå utrolig lekre vesker, Tilonino! Den siste var bare helt nydelig (er jo så glad i "kjøkkenhåndkle stoffer"), herlige farger. Liker også veldig godt jeans stoff, far en liten veske selv som jeg har kjøpt i Roma et par år siden, og den har jeg nesten slitt i filler... Håper du får en kjempefin uke. Og koselig at du blogger igjen...

Tussaluso said...

Så fin blogg du har, og så mykje
fint du lager, med nydelige og behagelige farger:-)

Kreoline said...

Hei igjen, stedet vårt ligger dessverre noen, ca. 7 timer fra oss, det ligge i Sogn og Fj. fylke, men det er min drømmeplass, vi trives utrolig godt der, så der blir det. Ha en fin dag i morgen.

Kreoline said...

Kjære deg, takk for dine fine, gode og støttende ord.

Milly said...

Herlige vesker! Kan vel ikke få for mange av dem...?
Den røde som du har sydd er bare såå fin, hvordan har du fått til de håndtakene?

Dolci said...

Nydelige og tøffe vesker. Så mye flott!
Ha en fin uke!

kristin said...

Mes préférés : le premier et le dernier en rouge bien sûr ! ce sont les assemblages de différents tissus qui créent aussi le sac et le savoir-faire des petites mains !
Belles réalisations, bravo !