14 January 2007

Blått og hvitt igjen!
Her er en brikke som jeg har sydd for mange år siden. Har i grunnen alltid vært glad i blått og hvitt. Tallerkenhyllen min er det også blått og hvitt i. Er på jakt etter sevice i offwhite med blå høner på (ikke det samme som over her) det er av merke Bridgewater. Det er høner rundt kanten på servicet. Blir glad dersom noen kan fortelle hvor det er å få kjøpt.

7 comments:

Tone said...

De hadde det på Anna Greta på Madla tidligere. Jeg spurte henne om det rett før jul. De har lurt på om de skal ta inn igjen Bridgewater siden det er så mange som har spurt etter det. Spør du også. Det er utrolig lett å påvirke sånn hvis bare noen prøver... Koppen med hønene på er min favorittkopp. Drikker av den hver dag. :–)

Karna said...

Nydelig brikke og flotte tallerker!

Karna

http://karna.sprayblogg.no

Mia said...

Så fint! Det er jo herlig med blått og hvitt. Jeg har planer om å sy noe i nettopp de fargene snart (bare jeg blir ferdig med det jeg holder på med nå...).

Bridgewater har masse herlig, men er ikke sikker på hvor du kan få tak i det mønsteret. Egentlig synes jeg at det ikke er så lett å få tak i Bridgawater keramikk i det hele tatt.

Timotei said...

Blått og hvitt er så nydelig! Tidløst og stilrent!

Ingrid said...

Blått er så koselig! Fin brikke og fine tallerker! :)

Mia said...

Hei på deg, Tilonino! Jeg gleder meg til nye innlegg fra deg...

Mikkeline said...

Jeg mener at jeg fikk beskjed om at høneserviset fra Bridgewater ikke var i produksjon lenger da jeg var på utkikk etter dette for noen år siden. Den gangen var hele familien ivrig med hønsehold på hobbybasis. Hvis serviset er å få igjen er jeg også fremdeles interessert i det. Det er kjempekoselig, og krusene er både fin i formen og akkurat passe stor.