27 August 2010

Give away og mer hekling

Jeg hekler ennå og er ikke gått lei. Vet ikke helt hva det skal bli men finner nok det ut etterhvert. Synes det er spennende og se hvordan blomstene blir etter hvordan jeg bytter på fargene. De er utrolig kjekke og enkle å hekle. (Jeg har henvist til kilden i innlegget under)Jeg har også planer om å hekle blomster til å dekorere med. Men har ikke funnet helt ut hvilken blomst jeg skal hekle. Har prøvd meg litt frem men har ikke kommet helt i mål enda.

Hurra i dag kom det pakke i posten fra Ralfefarfars paradis sin give away. Det er alltid spennende med pakke i posten. Nedenfor ser dere hva fint jeg fikk.
Nydelig kjøkkenhåndkle, deilig sjokolade, søte muffinsformer og et vakkert hjerte med blondemønster. Tusen hjertelig takk til deg Ralfefarfar for veeeldig kjekk gave. Jeg likte alt :)

Nå er det jeg som skal sende gave til de 3 første som legger igjen en kommentar her i bloggen min. Regelen sier at dere må gjøre det samme når dere har mottatt gave fra meg. Så da er det bare å legge igjen en liten hilsen om dere vil være med...

Ønsker dere en fin helg :)


3 comments:

cille said...

Nydelige hekla blomster du lager i herlige farger! Blir spennende å se hva det blir etterhvert. Heldiggris som har fått så flott pakke i posten kos deg med den! God helg til deg også...

maska said...

Hei
Så flotte hexagon lappene er.
Gøy med pakker i posten.
Nydelige blomster du syr.
Ha en fin helg.

deros said...

hi. usual i am not lucky with any giveaway. but want try with your:) if you let me, of cause. and i am very ready to do same if will be a winner. have a nice time.