07 November 2011

På`an igjen

Først av alt vil jeg si tusen takk til alle dere som var innom meg på PWC messen i Åsenhallen på Sola. For de av dere som ikke har hørt om denne messen så er det et stort arts and crafts marked med mellom 150 -200 utstillere. Alle stiller med håndlagte ting. Det er mye fint å se og få kjøpt der.
Som dere ser er jeg igang igjen med å sy nye glassbrikker i lin. Noen blir med blomster og noe med stjerner. Jeg skal være med på flere markeder nå før jul. Først ut er Sola Julemesse som skal være helgen 19-20 november i Røde kors huset på Sola. Det blir mye fint å få se og kjøpt der.Jeg er også så heldig å få stille ut noen av tingene mine for salg hos de Flittige Fruene på Ålgård, på deres "Jul hos Flittige Fruer" 19-20 november. Ja, det er samme helg. Så det kommer til å bli noen travle ettermiddager for meg frem til da.


Julekalenderen her over har jeg kjøpt hos de Flittige Fruene på Ålgård. De har mye kjekt så ta gjerne turen innom deres blogg her for å se utvalg og åpningstider.

Til slutt vil jeg takke alle dere kjekke bloggere som legger igjen slike kjekke kommentarer til meg. Jeg blir glad langt inni hjerteroten av dem. Tusen takk til hver og en av dere.

Snart tilbake med litt nytt håper jeg ;)
Ha en fin dag alle sammen.
*tine*

5 comments:

Mari said...

Gleder meg en haug til å se tingene dine, Tine! :) Utrolig mye fint du har! Gratulerer med vel overstått messe - og lykke til i arbeidet mot de neste ;)

Salete said...

Está tudo sempre muito lindo, vc é muito criativa e tem estremo bom gosto, adoro visitar seu blog. Abçs Salete.

Lappeline ♥ said...

Flotte brikker.......mye flott stoff som gir inspirasjon.......spennende med messe og håper vi får se mer hva du har laget

Fin dag til deg

Klem

liven said...

fine saker hos deg!!
Tenker det var mye flott å se på messen også ja!
blir så imponert over slike flinke damer :o)

Anita said...

Flotte og inspirerende ting du lager! Måtte innom har og bli litt inspirert :) Ha en strålende uke forsatt! Klem!