07 January 2010

Vår inne og vinter ute


Måtte kjøpe meg noen blomster til å pynte med inne etter at julen gikk på loftet.
Primula i påvente av at løkblomstene skal komme for salg i butikken. Herlige farger synes jeg.


Saueskinnene mine luner godt i denne benken. Godt og varmt.


Kjekt å pynte med islykt ute. Fylte opp en stor plastbøtte med vann. Etter ett døgn er den akkurat som denne. Fryser oppå og rundt kantene. Snu den på hode og tøm av vannet som ikke er frosset inni. Enkelt og greit.


Jeg har flyttet bordet og sofaen nesten helt bort til peisen. Nå kan jeg kose meg med en bloggrunde og en stor kopp varm te. Ha det fint der ute :)

6 comments:

Vibeche said...

Så koselige bilder :) Lyslykt er på vei her også, blir spennende å se om jeg får det til.

Kreoline said...

Hei T., koselige bilder, for en skjønn benk. Her fyres det også, du og du så kaldt. Koselig med lyslykten, en god idé til trappen. Godt nytt år forresten, tenker du koste deg på hytta nyttårshelgen. Herlig med noen avslappende dager. Tenker vi reiser på hytta siste uken i januar, da har jeg fri. Ha en kjempefin helg, kos deg, klem fra Mona.

June said...

Hei!
Jeg har rett og slett ikke fått somla meg til å rydde vekk jula enda, men når jeg ser på bildene dine med de herlige fargeklattene av noen primulaer....ja, da får jeg en masse "guts" til å få satt i gang med "aksjon juleslutt"!
Så i morra forsvinner jula, og jeg skal til nærmeste blomsterhandler og kjøpe primula! Alltid artig å få inn primulaen etter jul, men takk for at du fikk fart på prosessen! :)

Riktig god helg!
Klem fra June
Nostalgi & Skriverier

liven said...

Heisann!!
Vi har visst tenkt likt i dag :o)
Herlige bilder du viser....og et saueskinn står høyt på ønskelisten !!

Ha en fin fredag :o)

Hennes said...

Hei.
Deilig å rydde ut julen og gjøre plass til våren..
Koselige bilder..
Ha en fin helg.
Linda..

Turid said...

Koselig stemning og så fine blomster du har kjøpt. Det er godt å få ut jula og få inn litt vår, selv om det er vinter ute. Hyggelig at du har vært innom bloggen min. Turid