31 August 2008

Min facinasjon av steiner og litt mimring

Frankrike er et fantastisk land og feriere i. Bildene fra denne turen en noen år tilbake og grunnen til at jeg viser disse bildene nå er at jeg i dag sitter og mimrer. Ser på gamle bilder da jeg har glemt fotoapparatet hjemme. Er på hytta :) Dette er fra en liten by i Provence. Kan ikke helt huske hvor. Jeg er glad i steiner i alle varianter og bildene her synes jeg er fantastiske. Stein er så anvennelig til så mangt.
Denne steinlagte gata husker jeg hvor er :) Det er i St. Paul i Provence. En fantastisk liten by i Provence fjellene. Er den ikke fantastisk?
Dette bildet er fra en strand ved Middelhavet. Nærmere bestemt på kysten mellom St. Rafael og Agay. Vi leide hus her på den franske rivieraen og det var bare fantastisk.
Må nok reise tilbake en gang. I mellomtiden får jeg lukke øynene og drømme videre. Det er godt med ferieminner. De er deilige å ta frem innimellom.

Og så noen små velvalgte ord til slutt;

Gled deg over småting- da får du mye å være glad for.......

8 comments:

storeflittig said...

helt herlige bilder, det er utrolig for en stemning du har fått frem i de bildene! de små tingene: tror akkurat som du at det er *nøkkelen*, kanskje ikke til evig lykke, men i alle fall uendelige gleder i hverdagen:):)

. said...

Steiner er bare vakkert, det viser du her på de flotte bildene dine. Takk for at du delte dem med oss.
Gamlå

Bak en Sky said...

Jeg gleder meg over småting!!!;)

Mange fine bilder!

Anette said...

Jo dette var fantastiske bilder, heldige deg som har vært der og har opplevd det ;) Bilder er herlige minner. Kos deg videre med mimringen, og kjenn lykken av å være til! Utrolig fin blogg har du også ;) Likte meg godt her inne og kommer nok tilbake ;) Klem fra meg

Blå-hvit samlemani said...

Da jeg så bildene dine ble det avgjort. Neste ferietur går til Provence. Jeg har vært i F, men aldri der....

så deilig....

Mia said...

Herlige bilder. Jeg var i Nice i mars iår, og besøkte også St Paul da.... en herlig liten landby med masse vakre bygninger og smale gater. Faktisk så langter jeg litt tilbake og har så smått planer om en ny tur... Koselig med litt mimring.

CosiFanTutta said...

Heisan, her har jeg ikke vært innom tidligere! Nydelige bilder - enig med deg - fasinerende.
Jeg kommer nok innom deg igjen - fin blogg

Den gode feen said...

Er det St Paul de Vence du har vore i? Eg hugsar iallefall desse steinane lagt i blomstermønster i gatene derifrå. For kvar mann som fall under krigen vart ein ny blomst laga i gata. Fekk me fortalt iallefall. :)