11 August 2008

Rødt og blått og litt av hvert

Etter alt snakk om IKEA og alle nyhetene måtte jeg ta turen dit. Men skuffelsen var stor da jeg oppdaget av "vår" IKEA er den minste butikken i kjeden og derfor ikke får alle nyhetene. SUKK og atter SUKK.. Skulle kjøpe så mange fine stoff men akk, det måtte jeg nok fint bare glemme. ( Men jeg har ikke gitt opp) Men jeg kom jo ikke tomhent derfra da. Tror ikke det er mulig jeg, og ikke kjøpe noe når en først er der. Disse kjekke spannene i rødt og blått fikk plass på badet til håndklærne våre. Skulle innom igjen i dag for om mulig å kjøpe et par til, men nå var det bare gule igjen. Noen farger er mer popp enn andre. Var og lurte på det nye rosa trekket til Ektorp, men tror nok ikke at det kommer inn i mitt hus. Har også to stykk Klippan. Har ett stykk dongery trekk og håper at det snart kanskje kommer dongery igjen. Men ikke denne sesongen heller. Går det ann å levere inn ønskeliste, hehe
Findus, katten vår, slapper av mens matmor blogger.
Og til slutt et bilde av tyttebær og blåbær. Det ble imidlertid en brå stopp på plukkingen da en huggorm viste seg innimellom lyngen. Så har ikke noen andre vært og plukket disse så er de der enda.
Takk for kjekke kommentarer i bloggen min. Blir like glad for alle sammen. Men må nok innrømme at jeg ikke er like flink til å legge igjen kommentarer hos dere. Men er stadig innom og kikker. Ha en fin uke.

3 comments:

Litt av Mitt said...

Så fint det ble med de spannene til håndklærne :0) Så koselig det så ut med katten som sover på sofaen og du som blogger! Uff, huggorm er ikke moro :0(

Anonymous said...

What a wonderful quilt on your sofa. I love those white on white ones so much!
Greetings
Gisela

Mia said...

Herlige fargerike spann! Det er jo så deilig med et lite fargekick etter sommerens lyse og lette farger. Ikea har jeg ikke besøkt enda, men etter raporter fra andre bloggere så er det visst ikke så mye nytt. Og egentlig trenger jeg heller ikke noe, bortsett fra stoffer (noe som Ikea har skuffet stort med i det siste) og stearinlys!