23 October 2011

Juleposer

I helgen har jeg sydd en del poser. Bildet her er tatt utenfor hytta vår. Fikk veldig julestemning når jeg nå ser bildene. Posene er med for og vil bli solgt på messen.
Jeg er utrolig glad i fine bånd og synes at posene gjør seg med fint bånd i.
Her er et nærbilde av noen utvalgte poser. De er kjekke og sy og kan brukes til så mangt. Et lite håndarbeid f.eks. Jeg har en pose til et lite sytøy som henger fint til pynt når jeg ikke har den med meg. Skal jeg en plass hvor det skal sys, er det lett å plukke posen med seg i en fart.

Jeg har også poser til undertøy og toalettsaker når jeg er ute å reiser. Mindre poser bruker jeg til smykker. Skal jeg på venninne besøk er det kjekt å ta med en liten pose og kanskje legge oppi en god såpe eller noe annet kjekt.

Jeg holder på med flere poser med brune stjerner. De passer gjerne bedre hele året.

Igjen må jeg få takke for fine kommentarer i forrige innlegg. Det gjør meg lykkelig og glad at dere tar dere tid til en liten kommentar :)


Snart tilbake


*tine*

5 comments:

Quiltefia said...

Hei!! Nå laget du så mye fint så fort at jeg ikke rekker å kommentere!! Kremmerhusene er supersøte og posene også!! Arbeidsplassen min i kjelleren ser ut som den er bombet!! Ikke lett å sy! Ha en fin kommende uke!! Jeg jobber med en julekalender for 2012, som heter Julekongen. Siste 3 ukene nå!! Anne kari:-)

Aileens Hobbyrom said...

Nydelige poser,kvitt og rødt er bare sååå nydelig:)Ønsker deg ei fin og kreativ ny uke:)

Har en drøm... said...

Kjempefine;)
Du er så utrolig flink!!

Klem Line

Inger said...

Søte, Tine:) Ser at du har hatt en kreativ og produktiv helg. Kos deg med søm i morgen også, så snakkes vi på tirsdag. Knib

Salete said...

Adorei ficaram lindos e discretos, parabéns. Salete.