08 March 2010

Amerika tur

Siden forrige innlegg her på bloggen har jeg vært en tur i Amerika. Det har blitt mye shopping og blandt annet har jeg kjøpt litt stoff. Det er masse å velge blandt så til tider kan det være ganske vanskelig. Den ene butikken hadde over 6000 stoffer og det sier seg selv at øynene går i kryss og krage. Hvor skal jeg begynne og hva skal jeg se etter. Dette er litt av det jeg kjøpte
Alle disse stoffene er i brunfarger.

Disse minner meg og varmere tider. Det er kreppstoff så jeg er spent på hvordan de blir etter en runde i vaskemaskinen og tørketrommelen. Er det noen av dere der ute som har prøvd å sy i slike stoff. Lurer på om jeg skal vaske før eller etter og er spendt på om de krymper masse. Må gjerne prøve meg frem med en liten lapp.

Det var en flott tur med mange opplevelser.

8 comments:

Hulda said...

Så spennende med tur til Amerika! Det store utland. :) Flotte stoffer du hadde med deg hjem.

Randi said...

Nå blir jeg nesten misunnelig:(
Kjempefine stoffer. Nå er det bare å sette fantasien i sving...
Blir spennende å se hva du lager.

Ha ei trivelig uke!

Modern Country said...
This comment has been removed by the author.
Modern Country said...

Hei Tilonino!

Vil takke deg så mye for hyggelige hilsener du gir meg! Det var en god stund siden vi to blogget sammen nå så det var en koselig overraskelse :) Ble veldig glad av generøsiteten din, tusen takk!!

Håper du trives på hobbyrommet,hva syr du på om dagen? Der er så deilig med nye stoffer og se på. Kreativiteten og ideene kommer smygendes med en gang. Har i dag sittet og laget nye sjablonger, du vet jo at jeg bruker litt tekstilfarge på produktene mine. Jeg testet de ut of resultatet ble ganske bra. Da ble jeg litt ivrig :)

Håper du har det bra, skal det ikke bli herlig med vår??
Jeg lengter...

Aina

Quiltefia said...

Hei!! Det var lenge siden!! Men du hadde en god og bra forklaring på fraværet!! Du må fortelle oss hvor du har vært!! Usa er morro!! Ang stoffenen dine. Morsomt med de kreppede!! Sommerlig!! Det er ikke farlig å vaske dem på 40grader. Bedre å se hvordan de reagerer før de blir sydd enn etterpå!? Eller vask et stoff, og så se?? Hilsen AnneK:-)

liven said...

Velkommen hjem fra tur!!
Og så masse stoffer du har kjøpt da.....her blir det vel sying av de lekreste ting :o)

Siddis-in-houston said...

Håper du hadde en fin tur herover, tenkte på deg da været ikke var på sitt beste... men du fikk ialfall shoppet, kos deg med nye stoffer og god helg!

EVA AGNES said...

Vilka fina tyger du har köpt där borta i det stora landet. Ja, det är mycket att se i affärerna "over there"
Sjukt mycket och därför svårt att välja.
Men jag tycker du har gjort bra val.
Kram och GLAD PÅSK
Eva Agnes