02 February 2010

Tine kjolen


Jeg strikker og jeg strikker om enn ikke så mye om gangen da. Det går sakte fremover.

Bolen er nesten ferdig og begge armene er strikket ferdig. Jeg skal ha raglanfelling på denne. Modellen i Tine Solheim sin bok har ikke raglanfelling. Jeg gjør en liten vri på min kjole. Jeg har også strikket en blondekant som jeg har sydd på nederst på bolen. Skal ha samme blonden på armene også. I tillegg har jeg strikket inn et lite hjerte på den ene armen.

Snart skal det hele over på en rundpinne og så begynner jeg på raglanfellingen. Det gleder jeg med til. Ha en fin uke alle som er innom.

10 comments:

Kreative masker said...

Denne blir absolutt kjempefin!! Jeg likte veldig godt detaljen med hjertet på armen. Det er nettopp dette som er så artig med bøkene til Tine Solheim - at de stimulerer til egen kreativitet. Og så er det luksusen med å kunne strikke selv - at du får det akkurat som du vil ha det. Gleder meg til å se det enderlige resultatet!

Hulda said...

Så nydelig! Denne kjolen kommer til å bli super. Har virkelig sans for hjertedetaljen. :)

Rosemary and Thyme said...

Den ser nydelig ut!
Gleder meg til å se det ferdige resultatet!

Ha en fin kveld
Klem Tove

liven said...

en nydelig kjole du stikker!!
Kjempeflink er du!!
forrige helg var det et arrangement som gikk på å telle og registrere fugler i hagen din....det pågikk i hele norden!

ha en fin kveld

Kreoline said...

Hei T., nydelig, liker også best raglanfelling. Tenk at du har vært på kurs hos Klara Pil, hun kjenner jeg. Hun gikk på kurs hos meg for maaange år siden, nå har jeg tenkt meg på kurs hos henne. Utrolig mye en kan lage av pil, L-M hadde så mye fint. Kos deg videre med strikketøyet, gleder meg til å se den ferdig. Klem fra Mona.

Kreoline said...

Her er det bare på planlegginsstadiet enda, så kanskje til våren eller høsten. Men dette er noe jeg virkelig vil, men så er det tiden vett du, vel, det handler nok om prioritering også. Klem igjen.

Anita said...

Åhh! Den kommer til å bli såååå fin! Super! Lurer litt på hvilken pinne du bruker jeg?? Skal igang med en jakke til meg jeg, og lurer litt på hvilken pinne/hvor stor pinne jeg kan bruke. Skal strikke i Lanett tenkte jeg :0) Nå skal jakken til lillemor strikkes nesten ferdig, ha en flott helg!

Aid said...

Kjempespennende strikkerier du holder på med, og så fint med din egen lille vri med kanten nederst. Kjempesøtt med hjertet også, håper vi får se den når den er ferdig også :) Ha en fin helg!

Siddis-in-houston said...

Takk for kommentar på bloggen min. Ja, hva kan jeg hjelpe med ang. quiltebutikker her hvor jeg bor? Her er flere og byen er stor, bare spør jeg vet hvor alt er :)

文章 said...

AV 無碼 a片免費看 自拍貼圖 伊莉 成人電影 成人文學 言情小說 色情 080視訊聊天室 a片 A漫 麗的色遊戲 AV女優 SEX 正妹牆 ut聊天室 聊天室 情色小說 成人 18成人 嘟嘟成人網 aio交友愛情館 色情小說 色情網站 情色 成人圖片 成人文章 成人小說 成人漫畫 視訊聊天室 性愛 情色遊戲 美女寫真 亂倫 免費視訊聊天 免費影片 免費a片 女優 偷拍 美女 SEX avdvd 自拍 美女寫真 微風論壇 大陸新娘 遊學