10 December 2009

Mer julekjøkken

Hei igjen

Her er et annet hjørne av kjøkkenet vårt. For noen år tilbake fikk vi satt opp en benkeplate foran vinduene på den ene kjøkkenveggen. Vi sitter ofte her når vi skal ha et kjapt måltid, leser avisene eller ser på frokost tv.

Barstolene var slitte og var modne for utskiftning. Her ser dere de nye som vi fant på Ikea.

Nei, nå vil jeg strikke litt på Tine kjolen min.

I`ll be back

10 comments:

liven said...

Tøffe stoler og så greit med et sånt sted å sitte for kjappe måltider!!
Så koselig med hyppige innlegg fra deg.....du har en kjempefin blogg :o)

Anonymous said...

Koselig kjøkken - det samme kan man ikke si om mitt i disse dager. Jeg har også strikket en kjole fra Solheim. Brun min, da - og har en rød i arbeid. Den brune ble veldig fin :-) Lykke til med videre strikking og førjulskos :-)

Gita said...

Vad mysigt ditt kök ser ut att vara. Har alltid önskat mig en liknande bänk , men tyvärr så funkar det inte i vårt nuvarande kök.

Marit said...

Koselig å komme på besøk til deg!! Gleder meg til å se den nye kjolen du strikker på...

Quiltefia said...

Hei!! Koselig kjøkken!! Lurer på hvilken Tine kjole du strikker!?
Jeg strikker også på en, men det spørs om jeg blir ferdig, og om den blir fin??? Heldigvis noen dager igjen.....AnneK:-)

Anita said...

Stilige stoler og koselig på kjøkkenet ditt! Og den kjolen kommer til å bli rå fin! Du må vise bilder underveis!! Vil se mere! Jeg har akkurat strikket en lue og ett sjal i det garnet, storfornøyd :0)) Ha en toppers helg!

Quiltefia said...

Hei igjen!! jeg har jo kommentert den fine kjolen din før!! Snakk om å være bevistløs.... Lykke til!! Ha en fin lørdag!! AnneK:-)

Kreoline said...

Hei T., innom for å ønske deg en fin og koselig jul, klem fra Mona.

Quiltefia said...

Hei!! God Jul ønsker jeg deg!!! Klem fra AnneK:-)

Kreoline said...

Hei T., joda du har helt rett, jeg liker ikke å strikke. Du skulle bare sett hvor mye jeg har rekt opp og strikket og rekt opp, men den går nå til slutt. Så må det helst være små ting, da går det greit. Nå har min datter bestilt kjole, haha, vel den skal strikkes på tykke pinner og tykt garn, så vi får se. Takke for det gamla, ønske deg alt godt for det nye året. En tur på kafè må vi ha til våren. Kos deg på hytta i nyttårshelgen, klem fra Mona.