29 November 2009

På strikkepinnene mine

Jeg har fått aldeles strikkedilla. Bestilte denne kjekke boka på Capris til halve prisen av normal pris på bokhandel.Denne kjolen forelsket jeg med hodestups i. Så nå har jeg regnet om hvor mange masker som må legges opp i forhold til strikkefastheten på garnet jeg har valgt.
Det meste jeg eier av klær går i svart eller grått. Dette ble ingen unntak. Ser for meg hekla blomster i litt forskjellige gråtoner til pynt på kjolen. Ååå som jeg gleder meg til den er ferdig.


Men med pinne nr 3 tar det sin tid. Det er 320 masker på pinnen og en runde tar sin tid. I morgen kveld skal jeg på strikkekafe :)


Dette prosjektet skal bli ferdig og jeg skal prøve å strikke noen runder hver dag.
Jeg blir så glad for kommentarene dere legger igjen og har bestemt meg for å bli flinkere til å legge igjen kommentarer selv også. Ha en fin kveld. Jeg er nok tilbake med innlegg i løpet av uka. Har jo fått dilla på blogginnlegg også :) Snart jul og jeg kjenner jeg må smile hele tiden. Sikker på at jeg sover med et smil om munnen også :)

7 comments:

Quiltefia said...

Hei igjen!! Spennende med strikkekjole!! Jeg strikker på topp som skal monteres på et stoff skjørt.Tine Solheim. Jeg viser til bloggen din, men får ikke til å linke rett på. Et eller annet hhar skjedd. Klarte det før!? AnneK:-)

Kreoline said...

Hei igjen T., nydelig kjole, passer perfekt til deg. Litt av en tålmodighetsprøve, du blir nok ferdig en dag, blir spennende å se når og hvordan den blir ferdig. Alpakka er et skjønt garn, herlig å strikke med, selv om jeg ikke like å strikke da. Ha en fin uke og smil videre, tenker du koser deg i denne tiden. Klem fra Mona.

Miss Mette said...

Så koselig blogg du har og så mye flott du lager. Har ikke vært her før... en ønsker deg en fortsatt fin søndag og advent. Klem fra Mette

Småbyliv said...

Guri, for et spenstig prosjekt!! Kjolen er jo superknalltøff da, så dette MÅ jo bare bli bra :o)))

Masse lykke til og ha en fin adventsuke!

Anonymous said...

Så spennende, håper du legger ut det ferdige resultatet:-)
Ha en fin dag, klem Hege.

liven said...

Dette blir en nydelig kjole....og alpaca garnet er jo bare så deilig!1
Har et lite opphold i strikkingen siden jeg har senebetennelse.....men jeg savner det!!

Ha en fin torsdag :o)

Gørill said...

Hei.
Så flott blogg du har laget. Du er kjempe flink. Må kanskje spørre deg om gode råd.
Jeg har nå startet på Facebook siden, By Gørill. Tenkte å legge inn litt og litt.

Hvor går du på strikkecafe?