26 November 2009

Alle hjerter gleder seg :)


Hjertene er litt av tidligere års produksjon. Noen nye er kommet til dette året også. Er så glad i hjerter jeg.

Snart er det først søndag i advent. Snart er det 1. desember. Og snart må jeg starte og kjøpe julegaver....... Gleder meg til det
Kos dere dere også :)

4 comments:

Quiltefia said...

Hei!! Du viste igår den søte kalendernissen din!! Og tror du ikke jeg møtte på "fetteren" til nissen din, som insisterte på å bli med meg hjem..... Og jeg som bare har et hjemmeboende barn, som egentlig IKKE får kalendergaver, men blir avspist med en eller to sjokoladebit eller to hver dag!? Jeg har i alle år nektet å pakke inn 72!! gaver. Men nå har jeg min egen kalendernisse og kommer ant. til å tvinge mannen min til neste år å pakke inn til meg!? Supersøte hjerter forresten!! Ha en fin dag!! AnneK:-)

sjoko said...

Jeg liker dine hjerter - man får lyst på å klemme de. Har du vatt i og syr igjennom for å "quilte" ?

Kreoline said...

Hei T., nydelige hjerter. Skjønn kalender nisse, men den tiden er over hvor det trengs, kanskje jeg kan begynne med pakker til meg selv. Kjedelig å vite hva det er da, får nok ikke mannen til å kjøpe å pakke inn 24 småting, hihi. Håpe du hadde det kjekt på messen du var med på, fikk ikke tid, har ikke tid til noenting utenom jobb nå om dagen, kjedelig. Ser du koser deg av bildene du viser, jeg får nok begynne å roe ned tempoet litt. Ha en fin helg og kose deg masse, klem fra Mona.

Ruuthie said...

Åh, så vackra hjärtan och en helt makalös blogg!!