29 November 2008

Lørdag på hytta


I dag har det vært en herlig og avslappende lørdag. Har kost oss litt i hagen på hytta. Ryddet og stelt litt.

Små juletrær har kommet i potter og gjør det litt koselig i denne mørketiden. Saueskinn fra sauer som har beitet ikke så langt fra der hytta vår er. Deilig og mykt.Snart er det tid for innekos også :) Men det er jo deilig å sitte ute også men noe varmt i koppen, og noe varmt å sitte på.Ønsker alle en deilig helg i denne blå timen. Snart er det desember og julepynten kommer sigende frem tenker jeg. Og snart snur sola, jippi, det skal bli deilig det.
Hei så lenge :)
9 comments:

BeBe`s blogg said...

Like koselig hver gang jeg oppdager et nytt innlegg her. Stemningsfullt på hytta i førjulstida! Savner hytta vår, har ikke vært der på lenge. Ha ei fin adventshelg.:)

hvorfor ikke... said...

Nå fikk helt hyttelengsel;) sitte ute...det kan man jo gjøre hjemme også...men det blir mere av det på hytta. Der har vi utepeis i en lun krok og sitter ute hele året.
Stemningsfulle bilder!

Hemma på Landet said...

Jättemysigt!:-)

Ragnhild said...

Takk for hyggelig kommentar.
Så koslig du har det utenfor hytta da. Ser du har et sånn lite juletre som jeg også her utenfor her. Det skal inn både i stua og på bloggen. De er skikkelig fine.
Ha en super dag.

Emy said...

Hejsan

Hoppas du fått ditt paket nu, det borde ha kommit redan... :-(

Kram

/Dreams in white

kattis said...

Hej!
Idag kom ditt paket i Vita gåvor till mig! TUSEN TACK - teet var jättegott! :) Omslagspappret var också jättevackert, du kan se en glimt av det i min blogg! Har du fått ditt paket ännu? Kramar Kattis

Flower Power said...

OJ, så stemningsfult du har pyntet i hytten din!! Nydelig lite juletre, og så herlig med varmt saueskinn da.....det bare innbyr til å sette seg nedpå en stund:)
Jeg ønsker deg en riktig GOD JUL til deg og dine.
Klem.

Emy said...

Hejsan

Du borde verkligen ha fått ditt paket för länge sedan! Det är ett litet paket i ett C5 kuvert... Jag har skrivit min avsändar adress men inget har kommit i retur. Det är också korrekt frankerat det vet jag... Jag hoppas, hoppas verkligen att det kommer till rätta...

Kram

BeBe`s blogg said...

Titter innom for å ønske deg og dine en riktig god jul!:)