04 April 2010

Litt mer søm

Været har ikke vært av det beste her på min kant av landet. Derfor har det blitt litt tid foran symaskinen. Syr litt småposer for tiden. Har tenkt å pynte denne med litt sekskantblomster.


Noen små nøkkelringer har det også blitt. Disse er heller ikke helt ferdige. Mangler litt håndsøm og eventuelt litt pynt.

Jeg har også sydd glassunderlag. Disse mangler litt håndsøm før de er helt ferdige. Skal lage flere av disse da jeg synes de ble søte. Liker godt disse fargene sammen med lin.


Her er nok et bilde av posen. Når dere ser teposen får dere en viss peiling på hvor små sekskantene er. Det er ganske pirket å sy men kjekt også :)

Ønsker dere en fin uke der ute i blogglandia.

7 comments:

Hulda said...

Veldig inspirerende å se bilder av alt det fine du syr. Likte de nøkkelringene SÅ godt. Virkelig stilige, i flotte farger. Du er kreativ!

liven said...

Kjempefine saker du syr!!
skjønne friske farger!!
Ha en fin kveld....og nyt siste rest av påsken :o)

Quiltefia said...

Hei!! Det var morsomt du viste fram den boka! Jeg kjøpte den litt impulsivt på Amazon.dk for en stund siden. Jeg kjente ikke til begrepet Zakka, men har søkt litt på det nå på nett. jeg har foreløpig ikke laget noe fra boka ennå, men nå ga du meg en porsjon inspirasjon med det du viste!! Supersøte ting!! AnneK:-)

Synnøve Olava said...

Så mye fint du har laget i påsken..., likte alt veldig godt!

Ønsker deg en strålende kveld!

Quiltefia said...

Hei igjen!! Det var du som fikk meg igang!! Så hyggelig at du likte koppene mine. Jeg har 12-13 stk, ingen er like. Søk på Emma Bridgewater. De er laget i England. Her i Norge vet jeg bare om en butikk som har dem, og det er i Kristiansand!! Finner dem ikke i Oslo. De har visstnok veldig dårlig distrubisjon?? Men jeg elsker dem!!Kjøper hvis jeg finner dem utenfor Norge. Det finnes et fabrikkutsalg like ved London. De to siste fikk jeg da datteren min hadde vært der. Greengate er jo så populært nå, men det er ikke så morsom fasong. Men de selges på nett rett fra fabrikken. Prøv det!! Klen AnneK:-)

Quiltefia said...

Hei igjen! Jeg har sydd bitte litt, men jeg får ikke kommet igang!! Hekler!! Lettere å kombinere med tv titting, og deltagelse i familien!! Spent på de koppene du har funnet. Jeg synes det er dumt at Bridgewater koppene er så vanskelig å finne!! Vi håper å komme oss til Roma på torsdag!! Spennende..... AnneK:-)

文章 said...

AV 無碼 a片免費看 自拍貼圖 伊莉 成人電影 成人文學 言情小說 色情 080視訊聊天室 a片 A漫 麗的色遊戲 AV女優 SEX 正妹牆 ut聊天室 聊天室 情色小說 成人 18成人 嘟嘟成人網 aio交友愛情館 色情小說 色情網站 情色 成人圖片 成人文章 成人小說 成人漫畫 視訊聊天室 性愛 情色遊戲 美女寫真 亂倫 免費視訊聊天 免費影片 免費a片 女優 偷拍 美女 SEX avdvd 自拍 美女寫真 微風論壇 大陸新娘 遊學