11 October 2009

Høstlige sysler

En ny veske er blitt til. Lurer litt på å brodere en tekst over stjernene men vet ikke helt hva jeg skal skrive/brodere. Noen som har forslag ? Vi har prøvd oss på sjøkreps fiske og her er resultatet av ett trekk. Ikke så mange men nok til en liten smaksprøve. Og ja de smaker godt :)
Har sydd en liten pose til å ha teposer i. Tenker på å sy flere varianter også.


En ny ide har dukket opp og jeg må tilbake til symaskinen min igjen. Kanskje det ikke blir så lenge til neste oppdatering. Ha det fint så lenge :)


6 comments:

liven said...

Kjempefine ting du syr!!
Puten var jo bare så fin som er den er og teposen var såååå koselig!!
Fikk en ide hos deg her nå....ser på hyllen din under her!
Kjøpte en lignende på loppis som jeg tenkte å ha over vinduet. Men øyemålet er ikke alltid helt bra så den blir for kort!
Men da kan jeg jo bruke den slik du har gjort....må få tak i noen store kroker!
Så tusen takk for den:o)

ha en fin uke:o)

Claudia said...

What a lovely "teabag" :)) I like your blog - too bad I cannot read it :)
Greetings from Berlin
Claudia

Aid said...

Så flotte ting du syr, og flotte bilder du deler med oss i bloggen din! Er det i orden at jeg linker til deg?

Kreoline said...

Hei T, nydelig pose du har sydd. Sjøkreps smakte jeg for første gang i sommer, det gav mersmak. Her sitter jeg i Houston, har blitt litt forkjølet, håper det går fort over. Her er det varmt og godt, et herlig vær å sitte ute i. Men det skal bli godt å komme hjem også, kommer til å savne varmen. Kos deg videre med syingen, klem fra Mona.

Mia said...

Så flink due er til å sy og "å finne på" nye ting! Hos meg har det så lett for å gå i det samme... lappetepper i firkanter (gjerne i nine-patch).

Takk for kjempekoselig hilsen i bloggen min i forbindelse med "jubileet" mitt. Ja, bloggverden har forandret seg en god del siden den gang da jeg begynte. Det var så mye lettere å ha oversikten da, og å "bli kjent" med bloggere. Nå er det såååå mange, at jeg har til tider problemer å huske om jeg har besøkt en blogg tidligere... Men "de gamle" husker jeg godt! (kanskje er det jeg som begynner å bli gammel...?)

Anemone said...

Hei hei!
Koselig blogg du har! Ser veldig koselig ut på hytten deres... :)
Jeg sender pr. post ja! Bare send meg en mail, så ordner vi det! anemone1@online.no
Ha en fin uke i vente!