03 January 2009

Påsketeppe :)

Har funnet frem noe restegarn etter inspirasjon fra Mias landliv og begynt på bestemorsruter. Kanskje kan det bli et påsketeppe. Ser for meg at det kan bli deilig å pakke seg inn i til påskekrimmen og en god kopp te på hytta.Kjekt å eksprimentere med farger synes jeg. Garnet er blanding av PT2 og Ullteppegarn. Ser jo når jeg hekler at det er forskjell på garntykkelsen. Men i første øyekast ser de nokså like ut i tykkelsen. Har funnet ut at jeg bare kan hekle en ekstra omgang med hvitt på de som blir litt mindre- Dvs at noen har 8 omganger og noen 9 omganger. Men etter å ha sett litt rundt på de forskjellige bloggene med bestemorsruter så ser det ut som de fleste er sydd sammen og da betyr det ikke så mye om det er forskjell på antall omganger. Dette har også gitt meg en ide om jeg skal ha flere små ruter innimellom som feks fire små som tilsammen blir en stor rute. Men det tar jeg etterhvert.
God helg til alle som er innom her.


6 comments:

Synnøve Olava said...

Flotte farger..., dette blir nok et kjempefint og varmt påsketeppe!

Hørtes spennendenut med små ruter inneimellom også!

xoxo

Mia said...

Så morsomt dette så ut da, TIlonino! Herlige påskefarger, og jeg synes jeg ser deg for meg allerede... inntullet i påsketeppet ditt på hytte, med en deilig kopp te og påskekrim på Tv - rene idyllen for meg, som faktisk overgår julemoro og det hele. Jeg gleder meg til å se dette herlige, fargerike teppet ferdig. Og idéen med mindre ruter innimellom synes jeg var genial!

Lille Lavendel... said...

Hei på deg:)
Ditt teppe var veldig friskt ja, det må jeg si!Kom faktisk i en god påskestemning av å titte på det, og ble inspirert til å tenke på påskepynt!:) Kreativt med de små rutene, det blir knall tenker jeg:)

Angel.Pearls said...

Fint -urläckra färger! Jag har ett liknande projekt på gång!//Eva

Marita said...

Härliga färger det kommer att bli på täcket!
~marita~

Strikkedilla said...

koselige oldemorsruter!!!!
Jeg og, er glad i de;)