28 September 2008

Vinneren er kåret + litt nye bilder fra hytta

Da var vinneren kåret og etter at minstemann i huset valgte ut et tall blandt alle kommentarene så ble den heldige vinneren Tinemor, Gratulerer... og til dere som kjenner meg ; nei det ikke megselv....hehe
Dersom du Tinemor sender en mail til tilonino@gmail.com kan du velge en av disse som ligger på bordet over her. Det er en liten lommebok eller liknenede som du kan ha småting i. Kjekk å ha med på tur til å ha mynter i andre valuta enn noske kroner.
På bildet under vises det til hvordan den kan åpnes. Veldig kjekke og hendige disse her. Resten av disse er for salg. Send en mail dersom dere er interessert. Kommer også i bloggshoppen om ikke alt for lenge...
På hytta er det høst, og jeg som er ganske rastløs klarer ikke å se at møblene står på samme plass over lang tid. Så nå har jeg flyttet rundt på møblene og laget en koselig liten stuekrok i kjøkkenet. Må jo sitte godt når vi skal lese og samtidig nyte varmen og lyset fra ovnen.
Bordet her er et funn fra en bruktbutikk. Et gammelt jærbord. Etter en runde med vaskefille og sag ble det et veldig kjekt salongbord. Ja, beina er saget av ved rammen. Høyden er nå perfekt. Og for en 100 lapp må jeg si at jeg er kjempefornøyd.
Pc`en og sytingene mine er aldri langt unna, og du som jeg koser meg her nå i denne kroken. Ute er det deilig høstvær men jeg, jeg vil bare være inne i dag og nyte det fine været gjennom vinduene. En god kopp med te og radioen. Skal sy litt mer for hånd på de små prosjektene mine. Disse vil bli lagt ut for salg i min lille bloggshop etterhvert. Linken til den ligger på siden her.

Kjekt at så mange ville være med å kommentere på forrige innlegg. Skal innom til dere i løpet av kort tid. Ha en fortsatt fin søndag og ha en fin uke.

7 comments:

Solveig said...

Så fint du har det på hytta!
Ble helt betatt av de store fine vinduene! Kjempe fint med mye blått:) Her må dere virkleig kose dere!
Heldig hun som vant! Kjempe smarte gave(r) du har laget!

Ha en fin søndag:)

Hulda said...

Kjempefine de pungene du syr. :) Smart lås på de. Det bordet var knallfint!

liven said...

Så fint du har det på hytten din!!
Et sånt bord har jeg som står å venter på oppussing!!
Det blir nok ikke saget av siden det er arvegods!! Men liker så godt disse bordene at jeg kunne tenkt meg et til..........det kan jeg sage av!!
Kjempefint med alle disse blå detaljene:o)

Ha en fin søndag:o)

tinemor said...

Vant jeg???
SÅ GØY!!!!
Tusen takk!
Kunne tenkt meg den blå med stjernen på jeg da....
;-)
Sender deg en mail med adr. min.
Tusen takk!!!
Klem

BeBe`s blogg said...

Du har en flott hytte, virker som den blir mye brukt. Alltid like koselig å se inventar hos deg. Vår lille hytte uten strøm og vann blir nok ikke så mye brukt, men vi koser oss når vi er der - bare så alt for sjelden!:)

Lovise said...

Så flotte små punger. Fine bilder.

Tiril said...

wow, for en flott hytte, lekkert med de høye vinduene, flott utsikt.
Her må det da være en drøm å feriere, hvor ligger den?
Jærbord ja, hadde ett en gang, gikk på fyllingen, skulle gjort mye for å fått fatt i ett nytt på kjøkkenet, der jeg har jærstoler,