25 April 2008

Fredag igjen :)

Ukene fyker avgårde. Det er lenge siden jeg kom hjem fra turen til USA også. Det var en opplevelse og være der. Vil tilbake :)

Helgevasken er unnagjort og det er deilig å vite at det er helg. Jeg tror ikke jeg har vist så mange bilder fra stua mi. Men her er noen. Som så mange andre har vi også Ektorp til IKEA. Er veldig fornøyd med dem.


Været har vært flott her i lange tider. Det får jeg masse energi av....
Dette bildet er jeg veldig glad i. Det rare er at bildet er ganske mye mer annerledes på fotografi enn i virkeligheten. Når vi ser på bildet i virkeligheten kan vi nesten ikke se hesten og rytteren. Merkelig...
Jeg er jo veldig glad i blått og hvitt og det bærer stua vår preg av. Tror kanskje jeg må sy noen flere puter...
Dette rosetreet er ikke ekte. Men det virker svært ekte. Det er til og med en vissen rose hvor et kronblad gjennstår. Snakk om autentisk. Kostet litt men til gjenngjeld varer det jo evig, nesten iallefall.


Skulle så gjerne ha kommentert i bloggene deres, men har ikke hatt tid til det. Men på tross av det følger jeg med litt alikevell. Pleier å ta meg en liten runde innimellom. Men jeg skal prøve å legge igjen kommentar. Synes jo selv at det er kjekt at noen gidder å skrive noen ord på min blogg :) Så det kan bare bli bedre, det med komenteringen min mener jeg. Ha en deilig weekend og det skal ikke bli en måned til neste innlegg. Ser at mange av dere er så flinke til å lage innlegg. Det er så kjekt å følge med. Tusen takk til dere som legger igjen kommentarer. Det er veeeeldig kjekt.

14 comments:

prinsessa1976 said...

Så flott stue du har. Jeg er også veldig glad i blått. Spesielt lyseblått. Ønsker deg en fin fin lørdag. Klem fra Elin:O)

Storeflittig said...

Hei! For en herlig blogg, og heldiggris med USA tur:)

Har lagt deg til på NIB, men fikk deg desv ikke opp på bloggrollen med det samme pga tekninsk tull. Da vet du i alle fall det, legger deg til så fort det går der også:):)

åsemor said...

Så deilig med nyvasket hus, og for en delikat stue du har, rolig og avstemt i fargene.

Kos deg med helga!

Siri said...

Så koselig stue!

Mia said...

Hei på deg, Tilonino! Og velkommen hjem (selv om det er vel en stund siden nå). Stuen din ser helt herlig ut, så lys og delikat, og så med blå detaljer da... det kan jeg like, vet du! Det blå bildet var helt nydelig, ikke rart du er glad i det!

MeyBiMe said...

Jeg er på rundreise i Blogglandia i kveld...og stakk derfor innom DEG :-)
For en vakker stue du har!!!!!! Og DEN flotte hytta!!!! Tror jeg må følge med på denne bloggen din!...'
Så her kommer jeg gjerne igjen på besøk :-)

Solstad said...

Velkommen hjem :) Veldig koselig stua di!! ..nydelige farger - i love the blue :))
Ha en fin søndag! KLem

Helene S said...

Hei, og velkommen hjem igjen!

Kjekt at du ville være med på Pay it forward. Jeg trenger din adresse så det er fint om du sender den til meg på mailadressen
helene.sivertsen@norgespost.no

Ha en fortsatt fin dag:0)

Sublim Design said...

Så fint du har det där hemma.
Fina kuddar också:)
/S

prinsessa1976 said...

♥ denne er til deg:O)

Emmeline said...

Ååååå, dette var en FRYD for øyet. BLIR SÅÅÅÅ INSPIRERT! Nydelige puter i ulike blånyanser, og vakkert med blomst i kurv- Generelt veldig fine bilder var det også:) HERLIG!
Du må rett og slett vise flere bilder fra denne nydelige stuen, og bildet ditt likte jeg veldig veldig godt!!!

Jeg ler litt for meg selv i kveld...For innlegget som jeg har lagt ut ligger nok litt i grenseland for den almenne humoren i interiør Bloglandia;) Tror ikke jeg kommer til å få så mye respons på dette...Men jeg koser meg og humrer for meg selv...Det er bra vi iallefall er to da;)

Anita said...

Sp nydelige bilder fra hjemmet ditt!! Lyst og lett!! God helg!

Hem & Lyckas Mia said...

Vilket vackert vardagsrum du har! Jag är väldigt svag för brickbord men tyvärr inte någon plats för ett sådant i dagsläget.. kram!

Huset i skogen said...

Hei! Du var en av 3 som kommenterte på innlegget mitt:) Det kommer en Pay it forwardpakke til deg i løpet av høsten! Kan du sende meg adressen din på mail: mo-lokken@hotmail.com