14 August 2007

Det er kjekt å sy!!

Nå er sommeren snart på hell og jeg har endelig funnet frem symaskinen min igjen. Det har blitt litt nytt de siste dagene. Det går i toalettvesker, skyldervesker og små snurpe poser. De er kjekke å ha til undertøy når en skal på tur, eller til andre småting. Disse to posene er ganske store og rommer en del. Kjekke til å henge på senga med natt tøy i, for barn(og voksne, selvsagt :)
Disse røde her er ganske små. Den bittelille har jeg øre rensere(heter det det) i. Den var veldig kjekk til det. Den andre vet jeg ikke helt men den er jo søt til pynt også.
Denne veska og noe av det andre over her er etter inspirasjon fra Lise Bergene. Denne veska er så kjekk å sy at jeg må sy flere. Den er ganske praktisk også. Rommer mye når en er på shopping. Utrolig hvor mange små poser som går oppi her. Det har jeg prøvd!!
Den blå posen under her er med monogram fra Trude. Jeg har bestilt flere fra henne men ikke fått brukt så mange enda, men det kommer...
I denne skal jeg ha undertøyet mitt når jeg reiser på tur neste gang.
Den andre er vel mer til pynt eller til småting.


Har 3 dager igjen av ferien nå og skal sy iallefall to av dem. Gleder meg allerede. Så nå skal jeg opp i stoffsamlingen min og se hva jeg skal sy av i morgen. Det er bare såååå kjekt å sy igjen. Har hatt sytørke en stund. Men nå er jeg igang igjen. Ha en fin uke der ute.

14 comments:

Anonymous said...

Herliga London så mykje fint du har sydd! Kjenner det napper i fingrane mine også til å dra fram symaskina!! Klem frå Linda

Anonymous said...

Skjønne poser, og veldig praktisk med slike poser når en skal ut og reise.

Du får kose deg i resten av ferien, her har hverdagen kommet for fullt for lenge siden....Nå er det ikke mer ferie før til jul....

Trude said...

Heisann,disse tingene er jo kjempefine,litt godt å komme igang etter ferien?Spent på å se hva du lager fremover.Vi høres igjen,ha en fin dag.

Eva Agnes said...

Tack Tilonino!
...för kommentaren hos mig.
Så mycket fina saker du har sytt. Nu förstår jag varför du inte har bloggat på länge. Varje dag har jag tittat efter dig. Men du har ju skapat dessa underbara ting.
Kramar Eva Agnes

minerva.jor said...

Kom inn på bloggen din via Flower power!
Så mye flott sømarbeide, veskene dine er så gjennomført!
Ha en fin dag:)

BO said...

Å så masse du har sydd! Hjelpe meg for ein produksjon! Du er flink!

Silkeline said...

Heisann!
Åhhh, her var det sannelig mye flott håndarbeid! Nydelige farger du bruker...Nei, nå kjenner jeg at jeg blir skikkelig inspirert altså! Har sydd endel lappeteknikk, men har vært litt umotivert og uten glød i det siste. Når jeg ser disse vakre tingene du har laget, må jeg jo sette meg ned å komme igang:)...Takk for kommentar på bloggen min forresten:)
Greit om jeg linker deg, for hit vil jeg gjerne titte innom igjen:)

MODERN COUNTRY said...
This comment has been removed by the author.
MODERN COUNTRY said...

Heisann Tilonino!
Og velkommen tilbake må jeg vel si :) Ja, det har vel vært deilig dager i sommer men hører du koser deg inne med sytøy nå som det lir mot høst. Ja her har trærne fått gule, røde og orange farger alt. Ute pøser det ned som vanlig og det er kaldere, bare rundt 19 grader i dag. Deilig innedag. Ser du har fått sydd kjempemasse i det siste. Alt var jo bare like nydelig her! Nydelige snurpeposer, de er du gode på!Spesiellt den med monogram. Hmm...ligner veldig på et av de monogrammene jeg byttet til med fra Trude :)
Du får ha en fin kommende helg, snakkes!

@afjo72 said...

Hei på deg! Så produktiv du har vært da - virkelig imponert. :o)

Ønsker deg en god helg!

Käranån said...

Så mycket fint du syr o så säkert färgsinne du har. Jag är glad att jag hittade din blogg av en slump o nu finns du bland mina favoriter :)) tittar varje dag om du har nåt nytt fint att visa.
Fortsätt o sy!!!

Timotei said...

Du verden så mye fint du har sydd siden sist jeg var innom!!! Nydelige farger sammen. Den vesken etter Lise Bergene sitt mønster kunne jeg godt kunne tenke meg å prøve også. Lurt med sånne små poser for å ha småtterier i når en er ute og reiser. Blir så mye mer oversiktlig da.
Gleder meg til å se hva mere du skal sy!

Kreoline said...

Hei igjen, lenge siden sist. Skal si du har vært produktiv i det siste, herlig å komme litt igang.
For tiden flytter jeg, så symaskinen har jeg satt vekk for en stund. Ser frem til å komme til ro i det nye huset, nå har jeg ikke tid til hverken de ene eller det andre.
Du får ha en fin uke, i morgen skal det blir sol, hipp hurra, har nesten glemt ut hvordan den ser ut.
Klem fra Mona.

Mia said...

Oi, så produktiv du har vært da... Er rett og slett imponert! Jeg har nemlig ikke vært så sylysten selv i det siste (selv om jeg har masse prosjekter på gang...) Det er mye mer gøy å hekle for tiden, synes jeg... Og ja, stabelen med granny squares vokser, den... Jeg trenger 70 lapper, og mangler "kun" 15, så det er ikke sååå mange igjen... Og fortsatt er det moro, synes jeg.

Kjekt å se liv her i bloggen igjen. Alltid også koselig med besøk av deg i min.