12 September 2007

Litt nytt :)

Her går det forsatt i rødt og hvitt. Det har vel aldri vært så galt som nå ;) men denne gangen ser det ikke ut til at det bare er et lite blaff. Gleder meg til å sy av disse nydelige stoffene. Det er 20 forskjellige i bunten. Alle like fine. Herlig
Jeg har sydd 6 spisebrikker, dvs, ikke helt ferdig enda. Mangler å sy rundt stjernene.
Her er et nærbilde av den ene spisebrikken som er ferdig.
Her er alle stoffene i bunten brettet ut, men alle kom ikke med på bildet.
Dette er også en "rull" med stoff i dus blå og flesteparten med roser. Deilige stoffer dette også. Tenkte kanskje at dette skal bli et slumreteppe til hytta. Godt å tulle seg inn i, på kalde vinterkvelder foran vedovnen. Drømme, drømme......
Det går fremover med hytta også, legger ut bilder etterhvert.

Tusen takk igjen til alle som legger igjen kommentarer, det er like kjekt hver gang. Ha en fin ukeslutt og god helg til dere alle der ute :)

11 comments:

Silkeline said...

Å kjære deg for noen nydelige stoffer! Du har definitivt smittet meg med dilla på rødt:)Den prikkete mugga var jo bare kjempesøt.
Flotte de støvete blå stoffene også. Jeg har noen av de liggene i haugen min, men vet ikke helt hva det skal bli enda. Jeg har en lei tendens til å "ruge" lenge på nye stoffer. De er liksom for fine til å skjæres i....
Gleder med til å se resultatet av stoffene etterhvert. Blir nok noe fint:))

Karna said...

Fantastisk flott, så stoffene fra butikken som du la ut link til, utrolig mye fine stoffer!!

Du er kjempe flink!

Eva Agnes said...

Jag förstår precis hur det är för dig med de röda tygerna.... Oj! Så fina de är.
Jag är också helt galen i rödaktiga stoffer nu. Det verkar inte gå över. Nej.
Roligt att du tittar in på min sida. Jag arbetar för fullt och kommer att visa foton på det hela när det hänger och ligger på sina rätta plats. Nämligen hemma hos Björn.
Han läser ju min blogg så ännu vill jag inte avslöja vad jag gör....:-))
Kramar Eva Agnes

Timotei said...

Du verden så mange fine stoffer! Rødt og hvitt er jo bare så fint og så passer det hele året. Spisebrikkene ble nydelige!

Mia said...

Her var det da masse nydelige stoffer, Tilonino! Jeg skjønner godt at du liker rødt for tiden, for man kan jo ikke annet enn å bli inspirert av alle de lekre stoffene. Nydelige spisebrikker du har sydd. Og så var de duse lyseblå stoffene med roser herlige, de også. Nå som jeg er ferdig med mitt hvite/beige teppet skal jeg jobbe med litt med farger igjen (jeg skulle jo egentlig ha mer farger i tilværelsen...)

elin1976 said...

Skjønner godt at du gleder deg til å sy av disse stooffene. Har det akkurat sånn selv nå. Var å kjøpte stoffer i dag og det nærmest kribler i magen når jeg tenker på de fine stoffene som ligger å venter på meg:O)
Disse var flotte. Rødt er en nydelig farge. Spisebrikkene er så flotte at jeg tror jeg hadde nekta de å sette en tallerken med med mat på disse. he he.
Kommer til å bli kjempekoselig på spisebordet. Ha en super lørdag. Kos deg med syiingen. Klem fra Elin:O)

Kreoline said...

Ååå, her var det mange nydelige stoffer, heldige deg. Blir spennende å se hva du syr. Er også på jakt etter lignende, men har ikke hatt tid til å kikke etter så mye. Håper du har det bra i det stygge været, tenker du koser deg inne og syr noe av de vakre stoffene. Kos deg, klem fra meg.

Anonymous said...

Å så masse fint du har sydd...og stoffene er bare nydelige! Du er flink!

MODERN COUNTRY said...

Må si du er produktiv om dagen!! Dette er ikke bare mer enn en hobby vel? Du har plukket ut noen fantastiske stoffer altså! Ja, jeg ville kjøpt de alle sammen. Både de i rødtoner og blåtoner er helt mine stil. Skulle jo sydd meg noen brikker jeg og, men de får komme litt lenger nede på listen :)
Det går forresten litt i rødt her hos meg om dagen også. Det vil du se litt lenger ute i uka, ;)

Hulda said...

Så nydelige stoffer du har kjøpt! Jeg har så lyst å kjøpe fra den butikken også, skulle ønske de fikk nettbutikk snart. :) Herlige de spisebrikkene dine. Og søt mugge, har maken. :)

Gita said...

Åh så vackra tyger du har! Spännande att se vad det blir av dem.