04 September 2007

Hjerter i rødt og blått

Har fått sydd litt i det siste, men ikke så mye som jeg kunne tenkt meg. Kjenner at jeg bobler over av ideer når jeg skal sove. Må kanskje begynne å skrive de ned slik at jeg ikke glemmer dem. Synes fortsatt det er deilig med rødt, faren er vel at når julen kommer så er jeg veldig lei av alt det røde. Men hvit jul er også fint.....
Har planer om å sy ett veggbilde med stjerner og noen spisebrikker, men venter på noe stoff som skal dumpe ned i postkassen min.
Så igjen vil jeg bare si tusen takk igjen for alle koselige kommentarer. Dere er så trivelige alle sammen. Ha en fin uke der ute, skal prøve å oppdatere litt oftere. Det er ikke viljen det står på, men tiden. For de av dere som er glad i sy, kan jeg fortelle at Katrines Quiltestue har fått blogg. Den er verdt et besøk. Adressen er
http://kathrinesquiltestue.blogspot.com/

9 comments:

Mia said...

Så mye fint du har sydd i det siste da. Deilige farger og stoffer. Det hjertet var alldeles bedårende, og stoffene i det bare nydelige (er de fra Kathrines Quiltestue...?) Morsomt det der med nye idér som kommer til en når man skal sove... det hender jeg blir så ivrig at je må bare stå opp og begynne på det jeg har i tankene.

elin1976 said...

For noen flotte ting du har laget. Synes rødt er landlig og flott jeg. Jeg kommer nok til å bruke det mer her hjemme og ikke bare til jul. Du må ha en flott onsdag. Klem fra Elin:O)

Kreoline said...

Hei på deg lenge siden sist nå. Så flink du er til å sy, nydelige stoffer med skjønne farger. Nå skal jeg på byen å se på gardinstoffer, har litt å gjøre på en stund fremover nå. Håper det ellers står bra til med deg, og at du er frisk og rask. Ha en fin uke, kos deg med syingen din. Klem fra Mona.

Hulda said...

Nå har jeg kosa meg inne på bloggen din ei god stund. :) så mye inspirerende du syr! Virkelig flotte disse hjertene og toalettveska også. :) Vil gjerne legge inn link til deg.

Meg finner du her: http://huldals.blogspot.com

har også en liten bloggbutikk, selger ting jeg syr.
http://huldashomemade.blogspot.com

Hulda said...
This comment has been removed by the author.
Silkeline said...

Åhhhh! Flott som vanlig:)) Du er så flink med farger! Det rødhvite er virkelig flott altså....
Jeg må nok begynne å samle litt røde stoffer jeg også nå, skjønner jeg:) Jeg har ikke brukt så mye av det før, men ser jo at det blir superflott!:)
Kos deg videre med syingen:))
og ha en fin torsdag.

Eva Agnes said...

Nu har du sytt så fina hjärtan igen. Visst är det grannt med rött. Jag älskar den färgen.
Framför mig nu har jag en skål med alldeles röda äpplen.
Kramar och ha en bra helg.
Eva Agnes

minerva.jor said...

Nå kom jeg inn til deg igjen, Så nydelig sømarbeide og delikate farger!
Fint med linken til Katrines Quiltstue!
Lykke til med med sømarbeide:)

MODERN COUNTRY said...

Heisann!
Som du står på om dagen!Du er flink altså, blir inspirert.. Helt skjønne stoffer og bare simpelthen elsket det siste hjertet ditt!! Å, deilig farger :) Ja, disse stoffene var jo bare eye-candy :)
Ja, litt greengate følelse her..