06 April 2011

Jeg selger :)

I høst hadde jeg salgsbod på PWC messen. En av dagene kom det innom en dame og spurte om jeg kunne tenke meg å sy for å selge i galleriet hennes. Det var jo smigrende, så jeg sa ja til det. Problemet er jo at jeg jobber 100% og tiden som er igjen i døgnet må brukes til mer enn søm. Jeg hadde noen småting for salg i galleriet før jul. Har hele tiden lyst til å produsere mer men tiden strekket liksom ikke til. De siste dagene har jeg sydd litt hver kveld og dette er resultatet. Det har blitt noen MUG RUG's i duse farger. Dette er mine farger og det er slik det må bli. Jeg har også sydd noen vesker/nett i samme stil. Linen er gammel og kjøpt på antikkbutikk.
Veskene er fora med matchende stoff inni. Enkelt og greit.

Jeg har også sydd noen poser til å ha oppi veskene eller kanskje til undertøyet i kofferten :) Tingene blir levert til galleriet i morgen. UNIKA på Løkkeveien i Stavanger.


Dersom du har lyst til å kjøpe noen av tingene kan jeg veldig gjerne sy noe til deg.

Send meg en mail på


tilonino krøllalfa gmail dot com

Snart er det helg :)

*tine*

3 comments:

Anonymous said...

Gratulerer og lykke til, Tine! Du er flink :-)

Anonymous said...

Gratulerer og lykke til, Tine! Du e flink :-) Hilsen Aud

Quiltefia said...

Hei!! Jeg liker de tingene du har laget nå veldig godt!! Du har ditt eget personlige uttrykk som er kjempefint!! Morsomt at du får de inn i en butikk!! Ha en fin helg!! AnneK:-)