17 April 2011

Inspirasjon fra Flowerpower Patchwork

Jeg har kjøpt den nye boka Flowerpower Patchwork og der var det masse inspirasjon å hente. Måtte lete frem noen røde stoffer og sy noen nye puter. Det ble en fargebombe i det hvite interiøret. Herlig og sommerlig :) På loppemarked fant jeg denne godt brukte Luxo lampen. Den passer så fint til arbeidslampe i den litte stuen min hvor jeg ofte sitter på kveldene og syr eller strikker. Nå har jeg godt arbeidslys her også. Og så passet det jo så godt med de røde nye putene. Ikke helt tilfeldig da ;)
Det kommer garantert til å bli sydd mer i påsken selv om det er meldt sol fra blå himmel hver dag omtrent. Jeg kan sy i hagen om så er :) Gleder meg :)

Ønsker alle som titter innom en fin påske.


*tine*

8 comments:

cille said...

Nydelige puter du har tryllet frem! Klart en må benytte sjangsen til å sy selv om det er utevær i form av sol. Kos deg i påsken med finvær og syarbeide!
Klem Cille

June said...

Knalltøft med så spreke farger! Og lampa satt jo som et skudd! ;)
Hadde en mistanke om at det ikke var helt tilfeldig ja... hi hi.

Håper du får mange fine utedager i påsken!

Klem
June
Nostalgi & Skriverier

Synnøve Olava said...

Åhh, så flotte de ble! Ettersom jeg også har boken har jeg kikket mye på disse putene. Men jeg har begynnt på de runde putene med blomster på(Dresden plate som de så fint heter)

Veldig mye fint i den boken!

Ønsker deg en riktig god påske!

Anonymous said...

nig med deg. Dette ble en herlig fargeklatt i heimen. Har ikke prøvd meg på mønstrene i denne boken enda, men jeg har kjøpt den og bladd i den og den var jo kjempeherlig. Kommer nok til å sy noe etterhvert.

Kos deg med våren!!

Tåsen Quiltelag said...

Hei!! Så fine puter!! Er det ikke deilig å sy!!:-) Ha en glad påske!! AnneK:-)

Timotei said...

Å, så lekre puter! Jeg har også den boka og dette prosjektet falt jeg for! Så gjenstår det bare å få tid til å sy dem da...

MissMette said...

Hei Tine
Så inspirerende blogg du har, og disse putene var knall- stilige!!! Her la jeg meg til som følger, slik at jeg kan titte innom igjen... Ønsker deg en fin, fin kveld videre og god påske. Klem fra Mette

Siri said...

Det er en stund siden jeg har kikket innom. De veskene under her er helt etter min smak! Kjempefine! Hilsen Siri:-)