20 August 2007

Det er enda kjekt å sy :)

Her er litt nytt som ikke er helt ferdig enda. Mangler litt håndsøm på disse tingene. Veske og liten brikke. Dette er også en liten brikke/duk.
Dette er også en liten duk/løper. Har vist blitt noen av dem. Synes jeg gjentar meg selv her :)
Og så et lite bilde fra mine regntunge blomster på trappa utfor terassen. Men nå er det lovet bedre vær fra i morgen så da kan vi kanskje få litt glede av dem utefra også.
Tilslutt ett nærbilde fra den største løperen.
Tusen takk til dere alle som har lagt igjen kommentar i bloggen min. Det er så koselig, og jeg blir så glad for alle de fine ordene dere skriver om tingene jeg lager. Prøver å få lagt inn kommentarer til dere også etterhvert :)

16 comments:

Flower Power said...

Så fantastisk fine ting du syr!:) Jeg liker så godt fargene du bruker, og stjernene gjør seg så godt!...Du inspirerer meg til å sy mer framover:)...det er jo på tide å tenke litt julegaver snart.
Foe en blomsterprakt du har på trappen din!....sånn ser det ikke ut hos meg. Her står en stakkars, sliten kvast og sjemmes...Skal fornye med litt høstplanter etterhvert, men har ikke kommet så langt ennå.

Mor Grethe said...

Hallo. Dette er nok første gangen jeg er innom bloggen din....tror jeg da. Det kan jo gå litt i surr...smil. Måtte bare kommentere de fine stoffene du syr med. Så delikat og rolig, helt nydelig. Måtte bare si det:o) Hilsen ei som liker å sy, men som ikke får tid siden hun sitter så mye på data'n. *hmrf*

moderncountry said...

Heisann!
Ja, vi har virkelig sydilla vi om dagen :) Det er så moro når man kommer skikkelig i gang og jeg har drevet og lekt med tanken på både forkle og veske i det siste. Igjen nydelige ting du har laget! En sånn flott brikke hadde jo vært fint på bordet mitt og. Deilige farger du alltid bruker. Bli i godt humør fager kaller jeg dem :)Har akkurat handlet stoff på Ikea og kunne vel brukt noe av det til en brikke.Hva forer du dem med? Ja, det høres kanskje dumt ut, men jeg har nettopp begynt å sy og har har ikke kommet så langt med kunnskapene mine enda, kremt...Trenger all hjelp jeg kan få her ;)Vi blogges!

Karna said...

Flotte ting du har sydd...igjen får jeg si, for jeg liker alt det du lager!!

Anonymous said...

Inspirerende å titte i bloggen din. Liker dine sarte farger. Min tenåringsdatter likte dongeriveskene dine veldig godt og har funnet fram sine bik-bok bukser som er for stor og lagt de klar på syrommet. Og da må vel mor bare prøve, da ;-) Ha en fin dag

http://mikkje.sprayblogg.no/

Anonymous said...

What a wonderful blog you made. I found it today and add the link to mine. I love to read it, thanks for sharing your ideas. Greetings from germany, Gisela

EVA AGNES said...

Du syr ju underbara saker. Och visst är det käckt att sy. Särskilt när det kommer så fina prylar ur din symaskin.:-)
Kramar Eva Agnes

elin1976 said...

Her var det virkelig masse fine ting. Du er flink:O)

Timotei said...

Så nydelige ting du har sydd! Liker veldig godt stoffvalget ditt. Så fine fargesammensetninger!
Prikken over i-en med de fine stjernene du applikerer på.

EVA AGNES said...

Mer rött vill jag se, Tilonino... *fniss*
Jag vet att du syr något rött nu för det talade du om på min sida. Är mycket spänd på vad det kan bli.
Kramar Eva Agnes

Gunhild, NO said...

Så mye fint du har sydd!! Kommer garantert tilbake for å hente inspirasjon.

moderncountry said...

Hei du! Ja, vet ikke om jeg glemte å takke deg for tipset ang. bordbrikken, thanks!! Ja, skal sette meg ned og sy igjen i kveld. Det blir kos det :) Hva syr du på?
Du får ha en fin og kreativ uke, klem

Katarina said...

Oi,kor mye råflotte ting du har sydd i det siste!! Dem var utrolig pene! Ha en fin uke. Klem

Mia said...

Sååå mye fint du har sydd i det siste! Jeg er bare imponert over produktiviteten din! (Her er det litt stillstand på syfronten... fortsatt...) Alt det du har laget var bare lekkert, men jeg må si at jeg har virkelig fått øyene opp for rødt og hvitt (noe som ikke har vært mine fargekombinasjoner tidligere) og den lille duken/brikker din var bare bedårende.

Mia said...

Hei, det er meg igjen... Så akkurat at du hadde vært innom bloggen min, takk for den koselige kommentaren din. Ja, jeg har jo noen tepper på gang, ikke noe nytt forsåvidt, men prøver å sy ferdig det hvit/beige teppet (som jeg har vist for en stund siden i bloggen min) snart. Teppet er en bestilling, og skal være ferdig innen utgangen av september. Og så holder jeg jo på med blonde/rose-teppet mitt (et evighetsprosjekt...) som jeg også har lyst til å få ferdig snart. Og ny planer har jeg jo, men foreløpig kun i hodet mitt...

Tingeltangel said...

Så mycker fina saker du visar på din blogg. Hit kommer jag gärna tillbaka och tittar många gånger.